«Привид Києва»: «Після паркетних генералів в Україну прислали фахівців, їх знищенням займаємося. Перебивши їх, припинемо війну»

Новини Вінниці / «Привид Києва»: «Після паркетних генералів в Україну прислали фахівців, їх знищенням займаємося. Перебивши їх, припинемо війну»

Росія вже програла першу фазу війни, аби припинити вторгнення остаточно, Україні необхідно перебити найбільш підготованих з керівного складу противника.

Таку думку висловив легендарний український пілот, якого охрестили «Привид Києва». Прізвище героя не називається з міркувань безпеки. Але після перемоги журналісти обіцяють розкрити світові його особистість.

Як пише «Цензор.Нет», за його словами, спочатку російською армією в Україні командували паркетні генерали. Тепер, як ми вже бачимо, говорить він, в Україну почали присилати тих людей, які реально вміють воювати.

«Аби припинити війну, нам потрібно перебити найбільш підготований керівний склад противника. І ми вже це робимо. Нам на правах анонімності злили дані кадировських ватажків. Усі дані підтвердилися. І ми ефективно відпрацювали», – розповів льотчик.

Він впевнений, що російські окупанти в Україні приречені, так як їх сюди відправили у якості смертників.

«Ви ж самі чули, як на пресконференції полонені російськи льотчики розповідали, що знають про випадки, коли при катапультуванні з підбитого літака у них не розкривалися парашути. Через це вони і розбиваються замість того, аби рятуватися. Вивчаючи місця падіння ворожих пілотів, ми неодноразово пересвідчувалися, що вони загинули саме через це. У нас дві версії, чому це стається. Перша – наказ фахівцям інженерно-технічного складу армії противника, щоб підбиті не потрапляли в полон до нас. А друга – можливо, це роблять спеціально, співчуваючи нам», – пояснив пілот.

Декілька днів тому легендарний «Привид Києва» точними авіаударами знищив російський командний пункт. Як виявилося, інформацію про його розташування українській розвідці злили самі росіяни. 

«Кожен з васильківських льотчиків – той самий Привид. Зробіть вже нам такий шеврон! Ми будемо з гордістю його носити. Льотний склад нашої бригади розкиданий по різних аеродромах. Так само тут у нас працюють пілоти з інших бригад: івано-франковської, луцької, миргородської та інших. Васильківська бригада – останній бастіон. Поки ми тут є, росіяни не можуть літати в центр України. Вони самі добре знають, що як тільки сюди хтось прилетить, підніметься українська авіація і дасть гідну відсіч», - підкреслив пілот. 

Олег Верлан

14 березня, 2022