Призначено службове розслідування за фактом перебування вінницького поліцейського п’яним за кермом

Новини Вінниці / Призначено службове розслідування за фактом перебування вінницького поліцейського п’яним за кермом

Вночі у Вінниці патрульні поліцейські зупинили автомобіль за порушення правил дорожнього руху. За кермом перебував співробітник Вінницького районного управління поліції. Виявилося, що водій напідпитку…

Вночі у Вінниці патрульні поліцейські зупинили автомобіль за порушення правил дорожнього руху. За кермом перебував співробітник Вінницького районного управління поліції.  Виявилося, що водій напідпитку…

Як зазначають у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, під час спілкування патрульні виявили у водія ознаки сп’яніння. Також стало відомо, що за кермом перебуває поліцейський, він поза службою, а автівка – його особиста власність.

Після відмови пройти огляд на стан сп’яніння, на водія інспектори склали адміністративний протокол за ст.130 КУпАП (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції).

На час службового розслідування поліцейського відсторонено від виконання службових обов’язків. В подальшому  готуватимуться матеріали на звільнення цього працівника з лав поліції.