#РакетаБомбаПетарда у суботу у Вінниці! Олег Кензов дасть великий концерт просто неба

Новини Вінниці / #РакетаБомбаПетарда у суботу у Вінниці! Олег Кензов дасть великий концерт просто неба

Його хіти лунають на всіх танцполах країни, чоловічі чари влучають просто в серце, а кожен виступ дарує вибух емоцій!

Його хіти лунають на всіх танцполах країни, чоловічі чари влучають просто в серце, а кожен виступ дарує вибух емоцій!

Вже у суботу Вінницю чекає великий сольний концерт неповторного Олега Кензова.

7 серпня о 20:00 у PIROGOV SKY – просто неба у музеї-садибі Пирогова - красень-романтик, що володіє неймовірним тембром та безмежною харизмою, створить для вінничан фірмову «обстановку по кайфу» , адже його творчість - саме та музика, під яку хочеться танцювати! Артист не залишає байдужим нікого, дивуючи чоловіків сенсом і душевністю, а дівчат - харизмою і голосом.

- Це буде не просто концерт, а справжній ураган і #РакетаБомбаПетарда! – гарантують організатори – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». - У суботу під зоряним небом у музеї-садибі Пирогова всіх чекають запальні мотиви, душевність та якісний саунд! Разом з Олегом Кензовим наживо заспіваємо всі найпопулярніші треки – від «По кайфу», «РакетаБомбаПетарда» і «Папин Бродяга» до «Отвечаю», «Просто потеряйся», «Эй, братан», «Пацанская», «Дым кальяна», «Секс» та багатьох інших.

Зараз квитки у гарячу фан-зону коштують 490 гривень, але ближче до концерту ціна зросте.

Тож не тягніть з придбанням квитків! Адже Олег Кензов – саме той, хто нещодавно на премії Yuna впевнено вирвав перемогу у тезки Винника, DZIDZIO, Потапа, Полякової і всіх інших.

Армія його фанів така велика, що Sold out наступить дуже скоро!

Квитки на концерт можна придбати на сайтах http://bilet.vn.ua і https://afisha.vn.ua, а також у касах у Будинку офіцерів, «Універмазі», рок-магазині «Мобі Дік», «CHERDAK», тур-клубі «Бідняжка».

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за тел.: (098)101 00 63, (093)101 00 63.

Вже перша поява Олега Кензова на великій сцені стала потужною заявкою на успіх. Широка публіка познайомилася з артистом під час його участі в шоу «X-Фактор», де талановитий молодий виконавець став беззаперечним секс-символом проекту.

Творчий шлях співака з того часу продовжує розвиватися. Сьогодні в арсеналі Олега Кензова – справжні суперхіти: «РакетаБомбаПетарда», «По кайфу», «Папин бродяга» та інші круті роботи. Кліпи на пісні підривають мережу і ставлять рекорди з переглядів. А популярність артиста вже давно подолала кордони нашої країни.

Не пропустіть романтичну і водночас драйвову подію!

7 серпня о 20:00 просто неба у музеї-садибі Пирогова на концерті Олега Кензова буде незабутньо - неймовірно романтично, душевно і кайфово!

Нагадуємо: у суботу для відпочинку територія PIROGOV SKY буде відкрита з 18:30. Так що перед концертом у всіх буде багато часу для релаксу, спілкування і прогулянок прекрасним музеєм-садибою Пирогова.

У день концерту у PIROGOV SKY глядачів чекає стильна лаунж-зона, де є крісла-мішки, гамаки, пуфи – все для комфорту. А в зоні фудкорту всі бажаючі можуть поласувати смачними сюрпризами від кращих ресторанів Вінниці.

Також організатори звертають увагу: навіть якщо раптом у цей день розпочнеться дощ, концерт скасовувати не будуть. Адже літні дощі короткочасні, а для глядачів закуплено дощовики, які за необхідності всім будуть роздавати безкоштовно.

Пригощає артистів ресторан сучасної грузинської кухні «Georgian Factory».

Організатор – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

За підтримки Національного музею-садиби М. І. Пирогова.

admin

2 серпня, 2021