Разумков висловився щодо спільного з Гройсманом політпроєкту

Новини Вінниці / Разумков висловився щодо спільного з Гройсманом політпроєкту

Самостійність у певному сенсі спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова стала причиною чуток про його бачення подальшого відходу від «Слуги народу», а чутки почали пов’язувати політика з іншими відомими особами. Зокрема перед візитом до Вінниці виникли припущення, що Разумков має намір зблизитися із колишнім спікером та експрем’єром Володимиром Гройсманом.  

Самостійність у певному сенсі спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова стала причиною розмов про його бачення подальшого відходу від «Слуги народу», а чутки почали пов’язувати політика з іншими відомими особами. Зокрема перед візитом до Вінниці виникли припущення, що Разумков має намір зблизитися із колишнім спікером та експрем’єром Володимиром Гройсманом.  

В інтерв'ю РБК-Україна спікер намагався розставити крапки над «і» у цьому питанні.

«У мене настільки насичений графік, що мені сьогодні не до якихось додаткових проєктів», - відповів Разумков на питання, чи є у нього в планах створити політичну силу.

На коментар журналіста про те, що його потенційними союзниками називають колишнього прем'єра Володимира Гройсмана та мера Києва Віталія Кличка, спікер відповів:

«Якщо я не будую жодних проєктів, як у мене можуть бути союзники? На сьогоднішній момент мені не надає політичну або іншу підтримку ні Володимир Гройсман, ні Віталій Кличко».

У той же час Разумков сказав, що у нього «нормальні, робочі відносини» з президентом Зеленським і немає конфлікту.

«Спілкуємося, коли це необхідно. Практично щотижня є спільні наради, зустрічі, можуть бути дзвінки по тим чи іншим питанням. Всі зайняті, у кожного свій напрямок роботи», - сказав спікер.

Нагадаємо, що Кличко, Гройсман і Разумков мають доволі високі рейтинги довіри серед українських політиків.

Зазначимо, що 26 лютого Разумков виступив на сесії Вінницької облради, потім йому показали вінницький аеропорт, а також  унікальні Ситуаційний центр та музей моделей транспорту.

Олег Верлан

11 березня, 2021