Реконструкція вулиці Шепеля у Вінниці передбачала весь комплекс з благоустрою, безпекою руху та стабільною подачею ресурсів - Моргунов

Новини Вінниці / Реконструкція вулиці Шепеля у Вінниці передбачала весь комплекс з благоустрою, безпекою руху та стабільною подачею ресурсів - Моргунов

Попри повномасштабну війну та фінансові обмеження у Вінниці завершили реконструкцію вулиці Шепеля на Старому місті.

«Цей проєкт виявився непростим для громади. Згадую, як 23 лютого з колегами інспектував об’єкт – сюди тільки заїхала техніка для старту основних робіт. Наступного дня – вже все зупинилось… Повномасштабна війна внесла корективи в життя міста. Плани з будівництва і модернізації - усе довелось поставити на паузу. Тільки влітку рішенням Кабміну громади отримали можливість завершити розпочаті капітальні ремонти», - зазначив у Facebook міський голова Сергій Моргунов.

Зазначимо, ще до вторгнення на вулиці Шепеля були проведені підготовчі роботи, а раніше була затверджена уся проєктна документація.

«Сам проєкт досить місткий. Це ремонт дороги, тротуарів, влаштування виділеної велодоріжки, оновлення зупинок, перенесення повітряних комунікацій у футляри під землею, освітлення, озеленення, підсвітка переходів. А також заміна значної ділянки аварійних мереж тепло- і водопостачання», - підкреслив очільник громади.

Тобто, це комплекс питань, пов’язаних не лише з благоустроєм, а й безпекою руху та стабільною подачею тепла, води, електроенергії, які отримують мешканці.

«Важливий й економічний фактор – нова інфраструктура приваблює бізнес, а це робочі місця для вінничан», - вважає мер.

Він зауважив, що за останні роки мікрорайон отримав поштовх у плані просторового розвитку: починаючи з головної магістралі Старого міста - Данила Нечая, а також вулиці Маріупольської, Гальчевського і тепер - Шепеля.

«Вірю, що скоро зможемо повернутись і до інших проєктів - після Перемоги все надолужимо. Зараз стратегічний план всього українського народу, в тому числі і вінничан - це найшвидша перемога і підтримка наших Збройних Сил. Сьогодні це робить кожен своєю працею і вся країна разом – своєю згуртованістю», - підвів підсумок С.Моргунов.

Новини Вінниці / Реконструкція вулиці Шепеля у Вінниці передбачала весь комплекс з благоустрою, безпекою руху та стабільною подачею ресурсів - МоргуновНовини Вінниці / Реконструкція вулиці Шепеля у Вінниці передбачала весь комплекс з благоустрою, безпекою руху та стабільною подачею ресурсів - МоргуновНовини Вінниці / Реконструкція вулиці Шепеля у Вінниці передбачала весь комплекс з благоустрою, безпекою руху та стабільною подачею ресурсів - МоргуновНовини Вінниці / Реконструкція вулиці Шепеля у Вінниці передбачала весь комплекс з благоустрою, безпекою руху та стабільною подачею ресурсів - Моргунов
Олеся Рудницька

17 вересня, 2022