Ремонт доріг Вінниці з використанням рециклерів провели уже на 23 вулицях

Новини Вінниці / Ремонт доріг Вінниці з використанням рециклерів провели уже на 23 вулицях

Другий тиждень поспіль у Вінниці дорожні служби проводять поточний ремонт доріг із застосуванням спеціальних пристроїв - рециклерів - та використанням технології так званого «холодного асфальту». Це дозволяє продовжити терміни експлуатації дорожнього покриття та запобігти його руйнуванню через перепади температур в міжсезонний період. Ці роботи уже проведені на 23 вінницьких вулицях, площах та проспектах.

Департамент комунального господарства та благоустрою міської ради спільно з КП «Вінницьке шляхове управління» регулярно проводять моніторинг дорожньої мережі міста для своєчасного виявлення пошкоджених ділянок та формування графіку виконання ремонтних робіт. В тому числі і перед настанням весняного сезону. І з настанням сприятливої погоди дорожники одразу приступають до цих робіт.

«В першу чергу це магістральні вулиці, де пролягають основні маршрути громадського транспорту, а також дороги з інтенсивним трафіком. Зокрема, вже провели ці роботи на вулицях Соборній, Келецькій, Пирогова, Брацлавській, 8-го Березня, проспектах Коцюбинського і Юності, площі Гагаріна, на Хмельницькому, Немирівському і Барському шосе та багатьох інших. Загалом 23 вулиці, - розповів заступник міського голови Микола Форманюк. - В планах ремонтних робіт до кінця цього тижня ще 8 вулиць».

Упродовж середи-п’ятниці дві бригади, які виконують ремонт з допомогою рециклерів, працюватимуть на вулицях: Ширшова, Бевза, Маяковського, Стеценка, Чумацькій, Молодогвардійській, Станіславського та 2-му провулку Хмельницького шосе.

Олеся Рудницька

23 березня, 2022