«Рокіровка» водія з пасажиркою: у Вінниці вночі патрульні зупинили автівку, де чоловік залишив кермо

Новини Вінниці / «Рокіровка» водія з пасажиркою: у Вінниці вночі патрульні зупинили автівку, де чоловік залишив кермо

Аби уникнути проколу через перебування за кермом у нетверезому стані вінничанин вирішив пересісти на заднє сидіння автівки, а його пасажирка раптово стала водієм. Рокіровку люди організували за лічені секунди, поки до них підходили патрульні…

«Сьогодні, 29 листопада, вночі, під час комендантської години, на проспекті Юності патрульні зупинили автомобіль КІА. Підійшовши до легковика, інспектори зрозуміли, що чоловік, який був за кермом, швидко пересів на заднє сидіння. Натомість на місце водія сіла його пасажирка», - повідомляють у патрульній поліції Вінницької області.

Під час розмови з патрульними громадяни все таки зізнались, що помінялись місцями. Причина була зрозумілою — в чоловіка поліцейські помітили ознаки алкогольного сп'яніння. Таким чином він хотів уникнути відповідальності.

Пройти огляд на алкотестері порушник відмовився.

На 38-річного кермувальника автомобіля КІА патрульні склали протокол за ст. 130 (Керування автомобілем у стані сп'яніння) та винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування автомобілем особою, яка не пред'явила посвідчення водія) КУпАП.

Макс Мельник

29 листопада, 2022