Росіяни прикривають ППО Крим і фронт, а тил незахищений - ПС

Новини Вінниці / Росіяни прикривають ППО Крим і фронт, а тил незахищений - ПС

Речник Повітряних сил Юрій Ігнат заявив, що росіяни стягнули сили ППО у Крим та на передову, але прибрали їх з регіонів РФ. Тому удари по тиловим регіонам стають настілки влучними.

«Те, що вони лінію зіткнення ним наситили — 100%, те, що Крим насичений — 200%. Але бачите, що решта російської території не так вже і насичена засобами ППО.

Там взагалі прохідний двір. Москва, Петербург, бункери Путіна будуть чимось захищені більш-менш, але дрони українського виробництва долітають і до Москви, і до Пітера, і до інших нафтобаз. Це дуже добрий знак», - сказав Ігнат в інтерв'ю «Focus».

За його словами, росіяни все «більш гіркий присмак війни» відчувають.

«Росіяни думали, що «СВО идет по плану», що війна їх не торкнеться. Тепер торкається всіх. Це отримували і ми, на жаль, протягом цих двох років — пожежі, руйнування і смерті. Тепер отримають і вони...

Мені б хотілося, щоб мільйон українських дронів полетіло і поклало їх до Уралу, але ми ж розуміємо, що можливості не безмежні і у нас, і у країн-партнерів», - зазначив він.

Раніше цього тижня повідомлялось про результативні атаки дронами об’єктів поблизу Санкт-Петербургу, у Брянській і Тамбовській областях.

Олег Верлан

20 січня, 2024