Російський гурт RADIO TAPOK у Вінниці: після виступу музиканти взяли український прапор (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Російський гурт RADIO TAPOK у Вінниці: після виступу музиканти взяли український прапор (ВІДЕО)

До Вінниці 27 лютого завітав рок-гурт «RADIO ТАPОК» з новою концертною програмою #радіометал. Охочих послухати російський рок серед вінничанин виявилось вдосталь. Зустріч відбулась в нічному клубі «FERIDE» о 19:00. В цілому рок-група виконувала свої оригінальні «кавери» відомих світових рок хітів: «Sabaton», «Rammstеin», «AС/DС»,Iron Maiden, Rob Zombie, System Of A Down, Pain, Metallica та інші. Не обійшлося без пікантних елементів виступу в концертній програмі, що завжди є класикою для всіх рок-виконавців.

До Вінниці 27 лютого завітав рок-гурт RADIO ТАPОК з новою концертною програмою #радіометал. Охочих послухати російський рок серед вінничанин виявилось вдосталь. Зустріч відбулась в нічному клубі FERIDE о 19:00. В цілому рок-група виконувала свої оригінальні «кавери» відомих світових рок хітів: Sabaton, Rammstein, AС/DС,  Iron Maiden, Rob Zombie, Sustem Of A Down, Pain, Metallica та інші. Не обійшлося без пікантних елементів виступу в концертній програмі, що завжди є класикою для всіх рок-виконавців.

Спостерігаючи за публікою, можна було зрозуміти, що відвідувачі в своїх поглядах незаангажовані, в більшості відносяться до субкультури рок-фанатів. Молоді було найбільше. Самі ж лідери гурту були аполітичними, репертуар відповідно теж аполітичний без підтекстів.

В кінці виступу соліст і музикант Олег Абрамов (псевдонім «Тапок») виконав пісню з репертуару Андрія Данилка (Верка Сердючка) «Все буде добре…» в рок-аранжуванні, огорнувши плечі українським прапором, а також подякував державі Україна і слухачам.

Слухачі були в захваті, учасники гурту охоче фотографувались з фанатами після концерту. Цікаво, що співак, народний артист України Андрій Данилко також нейтрально ставиться до подій на Сході України і питання Криму. Хоча в інтерв`ю відомому журналісту Дмитру Гордону в його авторській програмі «В гостях у Дмитра Гордона» Данилко висловлювався двозначно і обережно щодо питань, які стосуються «гострих кутів» складних відносин України і РФ. Відомо, що Андрій Данилко свого часу неодноразово відвідував РФ із концертними програмами, а також в приватному порядку.

Звісно, стає зрозумілим, що питання приїзду виконавців дійсно полягає в коштах. Так, в одному з інтерв`ю російському міському онлайн-журналу «КЛАСС» міста Омська (РФ) лідер музичного проекту на питання кореспондента, – "саме чому присвячений перший тур?". Соліст дав ствердну відповідь: «Грошам! Тур присвячений грошам. Ну... нічому він не присвячений. (Сміється). Ми просто захотіли поїхати в усі доступні міста з концертами: народ просить».  

Ще одним не менш цікавим «моментом» рок-гурту є те, що сам соліст, засновник гурту знаходиться в базі Центру досліджень, ознак злочинів проти національної безпеки України, миру, безпеки людства та міжнародного правопорядку «Миротворець», як вказано на сайті відповідної сторінки за: «свідоме порушення Державного кордону України з метою проникнення в захоплений російськими окупантами Крим. Незаконна діяльність в анексованому Криму».

Варто нагадати, що рок-зірка RADIO ТАPОК зі своїм колективом отримав популярність завдяки своїм оригінальним «каверам» світових рок хітів на YouTube.

Швидше за все гастролі російських артистів Україною пов`язані з питанням отримання непоганих гонорарів або це делікатна робота російських спецслужб в сфері культурного життя для впливу на соціум, щоб створити так звані точки дотику, як окремий напрямок одного з елементів впливу на свідомість українців у зв'язку зі зміною в державі внутрішньополітичної ситуації.