Розраховуючись на касі, вінничанка вкрала телефон іншої покупчині. Злочин «розкрили» камери відеонагляду

Новини Вінниці / Розраховуючись на касі, вінничанка вкрала телефон іншої покупчині. Злочин «розкрили» камери відеонагляду

Після перегляду запису камери відеонагляду у магазині вінницька поліція ідентифікувала особу зловмисниці, яка вкрала мобільник іншої покупчині на касі під час розрахунку за товар.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, про злочин на касі правоохоронці дізнались 22 липня. Без телефону залишилась 67-річна вінничанка. Вона розрахувалась за покупки, черга «підштовхувала», тому поспішала, а потім з’ясувалось, що залишилась без телефону.  

Камери відеонагляду над касою всі маніпуляції записали максимально чітко. Потерпіла залишила телефон, збирала покупки, а жінка, яка розраховувалась після неї, поклала пакет на мобільник, а потім з продуктами не забула забрати чужий гаджет.  

До злочину виявилась причетною 49-річна місцева жителька, яка пояснила, що забрала телефон бо колись у неї так само викрали. Речовий доказ вилучено, назначено відповідні експертизи.

За цим фактом розпочато досудове розслідування за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Слідством вирішується питання щодо повідомлення зловмисниці про підозру.

Макс Мельник

27 липня, 2022