Сергій Чернявський очолив Вінницьку обласну КДЮСШ

Новини Вінниці / Сергій Чернявський очолив Вінницьку обласну КДЮСШ

Сьогодні, 1 лютого, колективу Вінницької обласної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи представили нового керівника - Сергія Чернявского, срібного олімпійського призера, заслуженого майстра спорту, відомого велогонщика.

Про це повідомляє Вінницька обласна рада.

«Переконаний, обласна Рада ухвалила правильне рішення, приєднавши спорткомплекс «Здоров’я» до комплексної дитячо-юнацької спортивної школи. Тепер ви маєте прекрасне приміщення. Й ті 10 видів спорту, якими займаються тут юні спортсмени, розвиватимуться ще ефективніше», - зазначив під час візиту до закладу голова облради Вячеслав Соколовий.

Він подякував попередньому керівнику Володимиру Александренку за роботу. Сергій Чернявський зазначив, що в школі працює 49 тренерів, займаються 780 учнів.

«Цю школу знаю з її відкриття. Нині вона має другу категорію. Щоб отримати першу, треба підвищувати результати по видах спорту. Отже в планах – вийти на вищу категорію. Відчуваю відповідальність за розвиток спортивного закладу. Зроблю все, що вмію та знаю», – сказав новопризначений директор.

Нагадаємо, КЗ «Вінницька обласна комплексна дитячо-юнацька спортивна школа» створений на підставі рішення облради від 26 квітня 2018 року. 2021 року шляхом реорганізації комунальної організації «Спорткомплекс «Здоров’я» та приєднання до комунального закладу «Вінницька обласна комплексна дитячо-юнацька спортивна школа».

В спортивному закладі працюють відділення з шести олімпійських видів спорту: бадмінтон, бокс, боротьба греко-римська, гімнастика художня, велоспорт, дзюдо; чотирьох неолімпійських: боротьба самбо, естетична групова гімнастика, кіокушинкай карате, кікбоксинг ІСКА.

Срібну олімпійську медаль Сергій Чернявський виборов на треку сіднейської Олімпіади в командній гонці переслідування на 4000 метрів. На сайті Вінницької ОВА вказано, що він займає посаду начальника управління спорту та рухової активності департаменту гуманітарної політики.