Сергій Моргунов: Наші спільні зусилля – на забезпечення порядку і якісних послуг

Новини Вінниці / Сергій Моргунов: Наші спільні зусилля – на забезпечення порядку і якісних послуг

Спільні зусилля у Вінниці спрямовуються на забезпечення порядку і якісних послуг, щоб люди могли відчувати себе комфортно і безпечно, наскільки це можливо у наших реаліях. Також комунальні служби наводять лад на вулицях із настанням весни.

Про це у соцмережах написав Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

«Загалом з початку цього року підлатали ділянки доріг на 214 вулицях. Як з допомогою спеціального пристрою рециклеру – установки, яку використовують в холодну пору, так і гарячим асфальтом. І поточні ремонти доріг тривають. Оновлюють і розмітку. Вінницькі дороги мають бути безпечними», - додав очільник громади.

Крім того, за його словами, комунальники дбають про розсаду у теплицях, з теплом розпочинаються і роботи з озеленення міста.

«Працівники комунальних підприємств роблять Вінницю охайною, і це треба не просто цінувати, а й підтримувати, особливо зараз – коли в країні війна і ми розуміємо, що можливості громади досить обмежені. Усі разом ми повинні берегти чистоту та порядок у місті і ставитись до цього відповідально. І для вінничан, і для нових мешканців це має бути аксіомою», - наголосив Сергій Моргунов.

Олеся Рудницька

3 травня, 2022