Сергій Моргунов: «Після 24 лютого наша громада втратила більше захисників, ніж за попередні вісім років війни»

Новини Вінниці / Сергій Моргунов: «Після 24 лютого наша громада втратила більше захисників, ніж за попередні вісім років війни»

Сьогодні, 27 травня на сесії депутати Вінницької міськради виділили 100 млн грн на придбання державних військових облігацій, щоб підтримати наші Збройні Сили.

«Після 24 лютого наша громада втратила більше захисників, ніж за попередні вісім років війни. На превеликий жаль… Пам’ятаємо про їхній подвиг, важливо тримати оборону і бути максимально згуртованими заради Перемоги. Рішення, які ухвалили сьогодні депутати, дозволять, зокрема, підсилити нашу обороноздатність», - зазначим у соцмережах мер Сергій Моргунов.

За результатами сесії депутати:

- спрямували 100 млн грн на придбання державних військових облігацій, щоб підтримати наші Збройні Сили і країну та наблизити нашу Перемогу;

- додатково виділили ресурс з бюджету на забезпечення наших захисників - підрозділів Нацгвардії, Нацполіції, ДСНС, тероборони;

- перейменували три вулиці у Вінниці на честь захисників України: вул. Тімірязєва відтепер називатиметься Захисників Неба, вул. Некрасова - Героїв Нацгвардії, вул. Блока - Героїв поліції.

«Завдяки нашим Героям ми маємо змогу працювати в умовно мирній Вінниці і тримати тил. Наша команда і далі буде робите усе необхідне, щоб забезпечувати порядок і стабільність у нашій громаді, наскільки це можливо в нинішніх умовах. Разом ми вистоїмо. Все буде Україна!», - підкреслив міський голова.

Олеся Рудницька

27 травня, 2022