Сергій Моргунов: «Виділили 69 млн грн для зміцнення сил тероборони та посилення соцзахисту населення»

Новини Вінниці / Сергій Моргунов: «Виділили 69 млн грн для зміцнення сил тероборони та посилення соцзахисту населення»

Сьогодні, 25 лютого, під час чергової сесії Вінницької міськради депутати ухвалили важливі рішення в умовах воєнного стану. Зокрема, виділили 69 млн грн, щоб зміцнити сили територіальної оборони, закупити медикаменти для вінницьких лікарень та посилити соціальний захист населення.

«25 млн грн спрямуємо на потреби тероборони, 5 млн з них - на забезпечення належних умов в місцях дислокації. 1,5 млн грн виділили на підтримку підрозділів силового блоку, які здійснюють протидію диверсійно-розвідувальних групам ворога. 22,5 млн грн виділили для формування додаткового резерву медикаментів та ЗІЗів для наших лікарень та потреб підрозділів ТрО. 20 млн грн - для підготовки місць розміщення для евакуйованих з інших міст, забезпечення їх харчуванням, одягом тощо», - зазначає Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

Також очільник міста додає, що під час сесії ухвалили рішення щодо створення департаменту цивільного захисту міської ради, який дозволить швидко та якісно відпрацьовувати рішення у надзвичайних ситуаціях.

«Враховуючи, як наша армія боронить нашу землю - ми відстоїмо Україну. Перемога буде за нами. Ми згуртовані, як ніколи!», - наголошує Сергій Моргунов.