Сергій Моргунов зазначив, що у 2022 року розпочнеться прокладання першої у Вінниці бетонної дороги

Новини Вінниці / Сергій Моргунов зазначив, що у 2022 року розпочнеться прокладання першої у Вінниці бетонної дороги

У минулому році у Вінниці збудовано «з нуля» та комплексно реконструйовано майже 5 км доріг. Окрім того, тривали роботи і з благоустрою території індустріальних парків, де цього року вже безпосередньо розпочнеться прокладання першої у місті бетонної дороги.

«Якісна інфраструктура – це не тільки комфорт для учасників руху, а і спосіб привабити інвестиції та пожвавити ділове життя. У минулому році у полі зору нашої команди, як і завжди, були не тільки магістральні дороги, а і різні ділянки по всіх куточках громади», - зазначив у Facebook міський голова Сергій Моргунов.

Серед найбільших проєктів комплексних капремонтів мер перелічив другу чергу вул. Д. Нечая (до вул. Брацлавської) й оновлення південного в’їзду у місто, а також Сабарівське шосе.

«Також відремонтували вул. Гальчевського, проїзд по вул. Маяковського, збудували ділянки доріг по вул. Тимофіївській. А за програмою співфінансування заасфальтували 11 вулиць у приватному секторі – у мікрорайонах Корея, Старе місто, Пирогове, Олієжиркомбінат», - нагадав очільник міста.