Сергія Борзова обрали головою відділення НОК України у Вінницькій області

Новини Вінниці / Сергія Борзова обрали головою відділення НОК України у Вінницькій області

Сьогодні, 28 квітня, голову Вінницької ОВА Сергія Борзова обрали керівником відділення Національного Олімпійського комітету у регіоні.

«Тепер в Національному Олімпійському комітеті України два Борзова: Віце-президент НОК України (Валерій Борзов – прим. ред.) та голова Відділення НОК України у Вінницькій області», - зазначив Сергій Борзов.

Разом з президентом НОК України та міністром молоді і спорту Вадима Гутцайта очільник області взяв участь у звітно-виборній Асамблеї громадської організації Відділення Національного олімпійського комітету України у Вінницькій області, де його і обрали головою.

«Попри війну спорт залишається однією з важливих сфер. Адже саме наші спортсмени перемагаючи на міжнародних змаганнях, піднімають жовто-блакитні прапори по всьому світу! Сьогодні є необхідність працювати на покращення умов тренування спортсменів. Особливо важливо - підготовка їх до участі у всеукраїнських та міжнародних змаганнях», - підкреслив С.Борзов.

Нагадаємо, раніше відділення НОК очолював Павло Хникін, двократний срібний призер Олімпійських ігор у Барселоні (1992 рік).

Макс Мельник

28 квітня, 2023