Серійний крадій за ґратами: Як поліція затримала зловмисника у Вінниці

Новини Вінниці / Серійний крадій за ґратами: Як поліція затримала зловмисника у Вінниці

Оперативники поліції Вінниччини успішно затримали серійного крадія, який спеціалізувався на обкраданні магазинів та фастфудів.

26-річний зловмисник встиг вчинити шість крадіжок у Вінниці, починаючи з жовтня минулого року.

За словами начальника Відділення поліції №1 Вінницького районного управління поліції Тараса Калачика, затримання стало можливим завдяки оперативній роботі поліцейських, які спільно зі слідчими зібрали достатньо доказів причетності зловмисника до цих злочинів.

Стало відомо, що крадій проникав до приміщень, розбиваючи скло на вхідних дверях. Після цього він зафарбовував об’єктиви камер спостереження та забирав гроші з каси, а також інші цінності.

Нагадаємо, що цей зловмисник раніше вже мав судимість за майнові злочини та відбув понад 4 роки у місцях позбавлення волі. Тепер йому загрожує позбавлення волі на термін до 8 років відповідно до частини 4 статті 185 Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування кримінальних проваджень триває. Затриманий залишається в ізоляторі тимчасового тримання до обрання запобіжного заходу. Поліція також перевіряє його причетність до інших злочинів.