Щоб освідчитися вінничанці, чоловік розбив дві автівки за 160 км від її будинку

Новини Вінниці / Щоб освідчитися вінничанці, чоловік розбив дві автівки за 160 км від її будинку

Поспішаючи на побачення до коханої у Вінницю лише в межах Чечельницького району 41-річний чоловік розбив власну та чужу автівки. Зупинити його вдалося лише поліції. Завдяки цьому вдалося уберегти людину від подальшого калічення транспорту та колекціонування правопорушень.

Поспішаючи на побачення до коханої у Вінницю лише в межах Чечельницького району 41-річний чоловік розбив власну та чужу автівки. Зупинити його вдалося лише поліції. Завдяки цьому вдалося уберегти людину від подальшого калічення транспорту та «колекціонування» правопорушень.

Про неординарну історію кохання у місцевій поліції дізналися 2 квітня. Як з’ясувалося, чоловік середнього віку так поспішав зі свого села Гайворонського району Кіровоградської області на побачення, що біля Жабокрички Чечельницького району спрямував свій «ВАЗ 21011» у дерево.

Щоб допомогти постраждалому у ДТП, поруч зупинив свою автівку місцевий житель. Натомість вже за кілька хвилин він пожалкував про необачність, оскільки лишився транспортного засобу.

У відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області пояснюють, що, скориставшись ситуацією, чоловік сів у чуже авто та зник у далині. Розгубленому місцевому мешканцю нічого не залишалося, як скаржитися на те, що в нього поцупили машину.

Викрадач встиг доїхати лише до Чечельника. У райцентрі він знову не впорався з керуванням, мабуть через хвилювання та поспіх, та злетів у кювет. Далі людина намагалася бігти. Однак поліція виявилася поруч. Коли невдаху опитали у відділені поліції, він зізнався, що поспішав до Вінниці, щоб освідчитися коханій.

Звісно, у поліції теж працюють чоловіки, і вони освідчувались, але затриманого ніхто не відпустив. Слідчим відділенням розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом), що передбачає до 5 років позбавлення волі. Більш того, закоханому доведеться за гратами чекати на суд, який обере йому запобіжний захід.

Нагадаємо, Вінницю і Чечельник розділяють майже 160 км. Якщо на дорогах одного району через кохання чоловік розбив дві автівки, то навіть важко представити, скільки брухту він залишив би без втручання поліції, долаючи відстань.   

Макс Мельник

3 квітня, 2018