Шість ножових поранень у живіт стали «відповіддю» за удари по обличчю: на Вінниччині через бійку затримали 45-річного чоловіка

Новини Вінниці / Шість ножових поранень у живіт стали «відповіддю» за удари по обличчю: на Вінниччині через бійку затримали 45-річного чоловіка

Ввечері 16 вересня чоловіча компанія відпочивала у будинку одного з місцевих мешканців у селі Тростянець Ямпільської громади. Під час вживання алкоголю між двома гостями виникла суперечка, яка закінчилась бійкою та ножевими пораненнями. У результаті одного з учасників інциденту госпіталізовано, іншого – затримано.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, про чоловічі розборки стало відомо близько 19:25 від лікарів. До медзакладу привезли 47-річного пораненого. Характер пошкоджень живота свідчив, що кривдник володів ножем.

На місці події правоохоронці з’ясували, що поранений відпочивав з чотирма приятелями. Конфлікт з одним з них виник раптово. Потерпілий декілька разів вдарив опонента в обличчя, на що у відповідь отримав шість ножових поранень у живіт. Після цього, один із присутніх чоловіків завіз пораненого до лікарні.

Для пошуку 45-річного зловмисника задіяли особовий склад місцевої поліції. Затримали його 17 вересня за місцем проживання. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння.  

Наразі затриманому повідомили про підозру за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі.