Шойгу в реанімації, заарештовано 20 генералів. У Росії мляво заперечують

Новини Вінниці / Шойгу в реанімації, заарештовано 20 генералів. У Росії мляво заперечують

Міністра оборони РФ Сергія Шойгу з обширним інфарктом доправлено до реанімації. Він під'єднаний до апаратів забезпечення життєдіяльності. Також заарештовано близько 20 російських генералів.

Про це, посилаючись на власні джерела в Москві, повідомив російсько-ізраїльський громадський діяч Леонід Невзлін:

«1. Шойгу вибув із гри, можливо він стане інвалідом, якщо виживе. У нього раптом стався великий інфаркт, він у реанімації, підключений до приладів. Ходять чутки, що інфаркт міг виникнути не з природних причин.

2. Заарештовано 20 генералів МО. Усі штабні. Тут все ясно – тотальне розкрадання коштів на підготовку українського керівництва та населення до урочистої зустрічі армії визволителів із Росії. З 2014 року вкрадено близько 10 млрд доларів, виділених Путіним на підготовку бліцкригу.

3. Зі смішного. На Аркадія Дворковича (колишній віце-прем’єр, співочільник фонду «Сколково», розкритикував агресію проти України та нібито тікав з РФ – прим. ред.) готується кримінальна справа, від нього чекають свідчення на його колег та друзів. Джерела у ФСБ говорять про те, що якщо він не піде на угоду зі слідством – його переведуть до СІЗО «Матроская тишина» або Лефортово.

4. Сурков під домашнім арештом, він підозрюється у крадіжці грошей, виділених на підготовку до війни, це та сама справа, за якою заарештовано 20 генералів».

Після появи відомостей від Невзліна, у Росії спростували інформацію щодо госпіталізації Шойгу, проте навіть росіяни не дуже вірять своїм пропагандистам.

Олег Верлан

14 квітня, 2022