Скільки заробляють голова Вінницької ОВА та його заступники

Новини Вінниці / Скільки заробляють голова Вінницької ОВА та його заступники

У 2022 році на заробітну плату керівництва Вінницької обласної військової адміністрації з бюджету витратили майже 6 мільйонів гривень. Тільки на оплату праці голови ОВА пішло понад 926 тисяч гривень.

Відповідну інформацію журналісти сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» отримали у відповідь на інформаційний запит.

Голова Вінницької ОВА Сергій Борзов минулого року за свою роботу отримав трохи більше як 926 тисяч гривень. В середньому за місяць роботи йому нараховували по 77 тисяч. Найбільше керівнику Вінничини заплатили у жовтні майже 80 тисяч, а найменше пан Сергій з усіма преміями. надбавками й додатковими виплатами зміг заробити за січень – 67 тисяч.

Зарплата Сергія Борзова

Зарплата Сергія Борзова

Першому заступнику керівника військової адміністрації Наталії Заболотній у 2022 році за її роботу нарахували понад 690 тисяч гривень. Найбільше їй вдалось заробити за серпень – трохи більше як 103 тисячі гривень. Найменш прибутковими для службовиці виявився січень, за який вона отримала трохи більше як 20 тисяч. Загалом з усіма додатковими виплатами до посадового окладу її середньомісячна заробітна становить майже 58 тисяч.

Зарплата Наталії Заболотної

Зарплата Наталії Заболотної

Заступник очільника ОВА Сергій Здітовецький своєю плідною працею минулого року зміг заробити майже 635 тисяч гривень. Середньомісячна оплата праці пана Сергія становить трохи більше як 52 тисячі. Найбільше йому нарахували за січень – 88 тисяч, а найменше службовцю вдалось отримати у лютому – 36 тисяч.

Зарплата Сергія Здітовецького

Зарплата Сергія Здітовецького

Заступнику начальника Вінницької обласної військової адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Андрію Кавунцю у 2022 році нарахували трохи менше як 512 тисяч заробітної плати. Найпліднішим в роботі для нього виявився грудень, адже тоді йому вдалось отримати майже 62 тисячі. Найменше ж пан Андрій зміг заробити у січні – 10 тисяч гривень. За нашими підрахунками, в середньому за один місяць роботи держслужбовець заробляв по 42 тисячі.

Зарплата Андрія Кавунця

Зарплата Андрія Кавунця

Заступник очільника Вінницької обласної військової адміністрації Олександр Піщик минулого року заробив майже 539 тисяч гривень. З усіма надбавками та іншими супутніми додатковими виплатами його середньомісячна оплата праці становить трохи менше як 45 тисяч. Найбільше службовцю нарахували у червні – 77 тисяч гривень, а найменше він отримав за січень – 26 тисяч.

Зарплата Олександра Піщика

Зарплата Олександра Піщика

admin

29 липня, 2023