Співачка з Вінниці розповіла, як її домагався міністр культури на президентській дачі

Новини Вінниці / Співачка з Вінниці розповіла, як її домагався міністр культури на президентській дачі

Уродженка Вінниці, співачка Оля Полякова розповіла, що одного разу її домагався один з міністрів часів правління Віктора Януковича. Відбувалося це на дачі поблизу Ялти.

Уродженка Вінниці, співачка Оля Полякова розповіла, що одного разу її домагався один з міністрів часів правління Віктора Януковича. Відбувалося це на дачі поблизу Ялти.

Зізнання зірка зробила в інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону. Так, у ході розмови Гордон згадав, що три дуже популярні українські співачки розповідали йому про зазіхання з боку високопосадовців та олігархів. На це Полякова відповіла, що з нею також трапилося подібне.

«Був такий... Боже, у нього ж будуть проблеми з дружиною... Міністр культури часів Януковича. Давайте не буду називати прізвище. Він привіз мене співати до Януковича з надією, що буде інтим. Коли я йому відмовила, відмовився везти мене додому. І я з костюмами, з туфлями після концерту йшла пішки з дачі в Криму», – розповіла Полякова.

Зазначимо, що за часів президентства Януковича Мінкульт очолювали Михайло Кулиняк (з 2010-го по 24 грудня 2012 року) і Леонід Новохатько (з 5 лютого 2013-го по 24 лютого 2014 року).

«У мене вже був iPhone, я шпилькою [визначила] трасу, де я знаходжуся, викликала таксі, авто приїхало і мене забрало. Отака скотина», – поділилася співачка.

На питання Гордона, в якій формі були приставання з боку міністра, Оля пояснила:

«Типу, ага-ага? На що я відповіла: «А що? Чому? Що це взагалі?» Класну фразу йому сказала: «Ви приходите і йдете, а я залишуся назавжди».