Співатиме з сином! Петро Чорний у четвер чекає вінничан на концерті «Дві дороги»

Новини Вінниці / Співатиме з сином! Петро Чорний у четвер чекає вінничан на концерті «Дві дороги»

У четвер Петро Чорний — заслужений артист і найвідоміший ром України, чий голос називають «Чорним золотом України», з великим концертом виступить у Вінниці.

23 лютого о 19.00 у концерт-холі «Mont Blanc» нас чекає нова концертна програма «Дві дороги», феєрія і колорит неповторних циганських романсів, українських пісень та незабутня атмосфера!

Кожний концерт Петра Чорного — це приголомшливе свято, сповнене радості, краси, найяскравіших фарб та емоцій!

Співак щоразу вражає глядачів не лише силою свого прекрасного голосу, а й відмінним почуттям гумору та цікавими розповідями.

А на концерті у Вінниці виступить разом зі своїм сином — піаністом, композитором і співаком Жаном Чорним.

Це буде концерт, який здивує багатьма сюрпризами!

Петро Чорний — заслужений артист України, а ще він — музикант, композитор, актор та шоумен.

Музикою та пристрасною циганською культурою Петро Чорний захоплювався з самого дитинства, що не дивно, адже мати артиста Галина Чорна була знаменитою виконавицею старовинних циганських романсів й заслуженою артисткою України, а батько працював у Чернігівській філармонії.

З 16 років Петро Чорний виступав на сцені у складі легендарного ансамблю «Циганські наспіви», художнім керівником якого і був його батько Микола Федоренков.

Петро Чорний має професійну музичну освіту. Закінчив спеціалізовану музичну школу-інтернат ім. М. Лисенка та Київську консерваторію. Є віртуозним піаністом, який здобував перемоги на багатьох конкурсах, і зізнається, що коли сідає за рояль, вмить відчуває себе джазменом!

Сольну кар'єру Петро Чорний розпочав у 1996 році і з того часу його музична творчість неодноразово приносила йому престижні премії та нагороди, не кажучи вже про щиру любов публіки.

У репертуарі Петра Чорного найрізноманітніші пісні: від запальних оптимістичних хітів до проникливих композицій про батьків і рідну землю та чуттєвих пісень про любов, які блискуче описують почуття й наповнені заворожливою лірикою і ніжністю.

Петро Чорний завжди вміє зацікавити публіку. Його приємний м’який голос зачаровує, хочеться дослухати пісню до кінця й співати разом із виконавцем.

Пісні співака лунають на вустах багатьох українців, що дає останньому мотивацію створювати нове і прекрасне.

Зокрема, з початку повномасштабного вторгнення рф проти України Петро Чорний разом із колегами-артистами записав патріотичну пісню «Горить, палає техніка ворожа, рідна Україна переможе», а нещодавно презентував зворушливу прем’єру — пісню «Дві дороги», на честь якої і назвав свою нову концертну програму і тур Україною.

— Прекрасне місто Вінниця, 23 лютого у «Mont Blanc» відбудеться мій сольний концерт з новою програмою «Дві дороги»! Обіцяю занурити вас у світ музики та її величності пісні! — у відеозапрошенні, записаному спеціально для Вінниці, пообіцяв Петро Чорний. — Всім серцем чекаю на вас!

23 лютого на своєму сольному концерті Петро Чорний буде дивувати вінничан красою і силою свого неординарного голосу, ділитиметься щирими розповідями й надихаючими історіями.

— Жити треба для тих, кому ти потрібен. Дружити лише з тими, у кому впевнений. Спілкуватися з тими, хто приємний. І бути вдячним тим, хто тебе цінує! — переконаний Петро Чорний. — Дивно, що може зробити один концерт із душею артиста. Душа зцілюється поруч із людьми. У житті все тимчасово. Якщо все йде добре — насолоджуйся, це не триватиме вічно. Ну, а якщо все паршиво — не кисни, це теж не назавжди. Бо потрібно любити життя більше, ніж сенс життя. Життя задихається без цілі.

Приходьте у четвер, 23 лютого, о 19.00 у концерт-хол «Mont Blanc» зануритися у світ якісної живої музики і гарної поезії, відчути на собі непереборні чари циганської пісні та рідної української культури!

Квитки на концерт можна придбати на сайті afisha.vn.ua 

А також у всіх касах «Афіша Вінниці» у театрі ім. Садовського, готелі «Франція», Вінницькій філармонії, Вінницькому планетарії, креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK»,  магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», центрі розвитку «Origami», магазинах святкового декору «Aladdin» (у ТЦ «Plaza Park» і ТЦ «Barbara»), Royal pub, тур-клубі «Бідняжка».

Частина коштів від продажу квитків буде передана на підтримку Збройних сил України.

admin

22 лютого, 2023