Спрацював бумеранг: на російській Брянщині вибухнув енергооб’єкт

Новини Вінниці / Спрацював бумеранг: на російській Брянщині вибухнув енергооб’єкт

Мережею сьогодні, 20 грудня, шириться відео удару по об'єкту енергетичної інфраструктури Росії у Брянській області.

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали.

На відео, яке вони опублікували, можна помітити, що удар по районних електричних мережах був завданий об'єктом, схожим на безпілотник.

Очільник Брянської області Олександр Богомаз заявив про атаку на енергетичний об'єкт у Трубчевському районі, внаслідок чого є руйнування адміністративної будівлі та автомобіля. Росіяни запевняшли, що удару було завдано за допомогою безпілотника.

За його словами, постраждалих у результаті атаки немає. При цьому на місце вже прибули працівники спецслужб.

Зазначимо, що Трубчевський район Брянської області знаходиться неподалік Сумської області.

Раніше у місті Шебекіно Бєлгородської області РФ вранці 20 грудня заявили про обстріл нібито з боку України. Внаслідок «бавовни» в населеному пункті порушено електропостачання, третина мешканців залишилася без світла.

У місцевих пабліках опублікували підтверджувальні відео. На кадрах видно, що спалахнула пожежа і піднявся густий чорний дим. Також заявили, що є один постраждалий – чоловік із переломами кісток передпліччя. У стані середнього ступеня тяжкості його доправили до лікарні.

У місті через проблеми з електропостачанням зникла також і вода. Росіяни також повідомили, що є влучання снарядів у складські приміщення на території промзони. 

Шебекіно розташоване поблизу українського кордону.

Олег Верлан

20 грудня, 2022