Старший солдат з Вінниччини відзначений Почесним знаком "Золотий Хрест" 

Новини Вінниці / Старший солдат з Вінниччини відзначений Почесним знаком "Золотий Хрест" 

 Віктор Марчук, старший солдат 111-ї окремої бригади територіальної оборони, отримав високу відзнаку від Головнокомандувача Збройних Сил України - Почесний нагрудний знак "Золотий Хрест".

Віктор Марчук, 58-річний військовий, відзначився своєю відданістю Батьківщині ще з перших днів початку війни проти агресії з боку ворога. Він добровільно вступив до лав Збройних Сил, готовий захищати свою країну від будь-яких загроз.

Під час активних бойових дій на Луганському та Харківському напрямках, Віктор Марчук виявився одним із найвправніших та найвідданіших бійців свого підрозділу. Його майстерність у керуванні гранатометом та відвага на полі бою зробили його визнаним серед товаришів та командирів.

Місцева громадська активістка та селищний голова Тростянецької селищної ради, Людмила Червонецька, підкреслила важливість таких нагород для військових, які ризикують своїм життям заради безпеки країни.

 

Новини Вінниці / Старший солдат з Вінниччини відзначений Почесним знаком "Золотий Хрест" Новини Вінниці / Старший солдат з Вінниччини відзначений Почесним знаком "Золотий Хрест"