Стартує чемпіонат Другої ліги: стало відомо, хто буде суперниками вінницької «Ниви»

Новини Вінниці / Стартує чемпіонат Другої ліги: стало відомо, хто буде суперниками вінницької «Ниви»

Минулого сезону вінницька «Нива» на фініші змагань упустила історичний шанс за спортивним принципом з Другої перейти до Першої ліги. Гірша різниця забитих та пропущених м’ячів і результат поєдинків з іншими лідерами став вирішальним, тому вінничани замість другого опинились на четвертому місці. Вболівальники сподіваються, що цього разу, можливо, вийде… Втім, про своє бажання підвищитися у класі прозоро заявили одразу декілька колективів.

Нагадаємо, минулого сезону лідером був клуб-новачок – «Нива» (Бузова, Київщина). Ще один новачок – закарпатський «Хуст» став другим. Тепер вони у Першій лізі.

Цього разу у Другій лізі зіграють: «Васт» - нова назва «Миколаїв 1920» (Миколаїв), «Дружба» (Мирівка, Київщина), «Звягель» (Звягель, Житомирщина), «Кремінь-2» (Кременчук), «Кудрівка» (Кудрівка, Чернігівщина), «Локомотив» (Київ), «Металург-2» (Запоріжжя), «Нива» (Вінниця), «Реал Фарма» (Одеса), «Скеля 1911» (Стрий, Львівщина), «Тростянець» (Тростянець, Сумщина), «Чайка» (Петропавлівська Борщагівка), «ЮКСА» (Київ), а також «Карпати-2» і «Рух-2» (Львів).

Наразі про переможні амбіції вже кажуть у «Звягелі»», «Дружбі» та «Локомотиві».   

Вінничани 6 серпня зустрічається зі «Звягелем».

Макс Мельник

7 липня, 2023