Суд продовжив на два місяці арешт вінничанину, який вбив свою матір, колишню дружину, сина та доньку

Новини Вінниці / Суд продовжив на два місяці арешт вінничанину, який вбив свою матір, колишню дружину, сина та доньку

Вінницький міський суд задовольнив клопотання прокурора про продовження строку тримання під вартою ще на 60 днів стосовно 30-річного вінничанина. який підозрюється у вбивстві за кілька годин до Нового року власної матері, дружини та двох дітей.

Вінницький міський суд задовольнив клопотання прокурора про продовження строку тримання під вартою ще на 60 днів стосовно 30-річного вінничанина, який підозрюється у вбивстві власної матері, дружини та двох дітей.

Як повідомили в прес-службі суду, підозрюваний та його захисник не заперечували у задоволенні вищезазначеного клопотання. Наразі тривають слідчі дії

Нагадаємо, 31 грудня 2018 року, за кілька годин до Нового року в квартирі багатоповерхівки в мікрорайоні «Академічний» були виявлені скривавлені тіла двох жінок та двох дітей – хлопчика й дівчинки. Троє з них були мертві, трирічна дівчинка померла вже в реанімації. У вбивстві підозрюють главу родини. Смертельні удари матері, колишній дружині та двом діткам, за версією слідства, він наніс молотком, який потім викинув у смітник. Згодом слідству віничанин зізнався, де сховав знаряддя злочину.

 Підозрюваного 4 квітня суд відправив на судово-психолого-психіатричну експертизу. Адвокати та підозрюваний були не проти.