Супершоу «Майнкрафт проти Бравел Старс» у неділю у Вінниці! Буде вражаюче!

Новини Вінниці / Супершоу «Майнкрафт проти Бравел Старс» у неділю у Вінниці! Буде вражаюче!

У неділю у Вінниці пройде вражаюча прем'єра і єдиний показ найкращої дитячої шоу-вистави України «Майнкрафт проти Бравел Старс»!

14 травня об 11.00 у театрі ім. Садовського дітей і батьків чекають найнезабутніші враження і море позитивних емоцій: інтерактиви, танці, переміщення у просторі та часі!

«Майнкрафт проти Бравел Старс» - це найновіша в Україні інтерактивна шоу-вистава за мотивами двох найпопулярніших ігор для дітей нашого часу.

Сучасне, мегаяскраве і дійсно унікальне шоу вже підкорило серця глядачів Азербайджану, Німеччини, Києва, Одеси, Заходу України і нарешті у неділю вразить вінничан!

Світ офлайн та онлайн зустрінуться у нашій новій реальності!

Під час шоу-вистави у дітей з'явиться можливість поринути в атмосферу своїх улюблених ігор, познайомитися із героями ближче, а також разом вирушити назустріч пригодам у різні світи на пошуки яйця дракона, що дає володарю нескінченну силу.

За сюжетом вистави, Робот Бос вирішив захопити всесвіт Brawl Stars, тому усі бравлери потребують невідкладної допомоги. А ще - глядачі зможуть знайти нових друзів серед мешканців Minecraft та гарно і весело провести час.

«Майнкрафт проти Бравел Старс» - надзвичайно яскрава й цікава шоу-вистава, тож організатори гарантують, що її відвідини стануть незабутньою подією для всіх.

- Діти будуть у захваті, а батьки від того – подвійно щасливі! У виставі буде дуже багато танців і величезна кількість інтерактивів із глядачами, тож цікаво і весело буде всім! Крім того, по закінченні вистави всі бажаючі зможуть сфотографуватися з улюбленими героями.

Не пропустіть грандіозну прем’єру для всієї родини «Майнкрафт проти Бравел Старс» у неділю, 14 травня, об 11.00 у Вінницькому театрі ім. Садовського!

Квитки на шоу-виставу купуйте на сайті https://afisha.vn.ua

Також квитки можна придбати у всіх касах «Афіша Вінниці»: у театрі ім. Садовського, готелі «Франція», Вінницькій філармонії, Вінницькому планетарії, креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK»,  магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», центрі розвитку «Origami», магазинах святкового декору «Aladdin» (у ТЦ «Plaza Park» і ТЦ «Barbara»), Royal pub, тур-клубі «Бідняжка».

admin

13 травня, 2023