Священнослужитель із Вінниці переміг у телевізійному шоу, що дозволить йому реалізувати мрію

Новини Вінниці / Священнослужитель із Вінниці переміг у телевізійному шоу, що дозволить йому реалізувати мрію

Священнослужитель із Вінниці Назарій Давидовський став переможцем щотижневого шоу «Відвідайте мій дім» телеканалу «Дом» та отримав можливість реалізувати свою мрію.

Як вказують на телеканалі, у шоу «Відвідайте мій дім» жителі різних куточків країни презентують проєкти, які можуть зробити життя в їхньому місті чи селі кращим. Мета учасників – отримати підтримку каналу у реалізації свого проєкту.

П'ять героїв із різних міст України приїжджають один до одного в гості з презентацією місця, де вони живуть. Господар будинку готує програму для гостей — показує історичні пам'ятки, красу природи, пригощає найкращими локальними стравами тощо.

У кожному випуску герої діляться своїми проєктами мрії. Далі відбувається оцінювання за трьома критеріями:

  • екскурсія (знайомство з домом);
  • частування у місцевому стилі;
  • презентація соціального проєкту-мрії.

Учасник, який отримав найбільшу кількість голосів, стає переможцем і отримує приз — можливість реалізувати свій проєкт.

Програма нагадує про те, наскільки багатогранною та прекрасною є наша країна. Що Україна — наш Дім, а люди — головне її багатство.

Переможцем цього тижня став священник у третьому поколінні із Вінниці Назарій Давидовський. Герой програми познайомив своїх гостей із вінницькими пам'ятками: показав водонапірну вежу, яку побудували у 1913 році й використовували до Другої світової війни як житловий будинок, кафе-музей «Вітальня щасливої години» та храм, в якому проводить службу.

На телеканалі зазначають, що «Відвідайте мій дім» — це насамперед можливість відчути ритм життя міст, зустрітися з новими характерами і, найголовніше, зігріти один одного любов'ю, — поділився переможець.

Назарій керує хором Вінницького педагогічного коледжу «Соломія» і мріяв про нові костюми для виступів. Його мрія здійснилася: вигравши шоу, Назарій разом із телеканалом «Дом» подарував колективу 25 нових суконь.

Разом із пртоієреєм Назарієм Давидовським, керівником історичного відділу Вінницької єпархії УПЦ МП, за можливість реалізувати свій проєкт змагалися:

  • креативник Ілля Грицанюк із Житомира;
  • письменниця Христина Ковальова із селища Жихар на Харківщині;
  • блогер Артем Малахов із Запоріжжя;
  • депутатка міськради Оксана Кубрак із Сум.

Наступного тижня стежте презентуватимуть свої населені пункти мешканці Києва та Тульчина, сіл Мала Снітинка та Галайки, а також кримчанин-переселенець, який переїхав до Києва.

admin

5 лютого, 2022