Сили оборони України завдали удару по 9 районах зосередження противника

Новини Вінниці / Сили оборони України завдали удару по 9 районах зосередження противника

За даними Генерального штабу Збройних Сил України, 734 доба широкомасштабної збройної агресії Російської Федерації проти України відзначилася високою активністю бойових дій.

Протягом минулої доби зареєстровано 96 бойових зіткнень, у результаті яких ворог здійснив 6 ракетних та 92 авіаційні удари, а також провів 110 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

На атаки авіації відгукнулися населені пункти різних областей України, включаючи Сумську, Харківську, Донецьку та Запорізьку. Понад 120 населених пунктів були піддані артилерійському обстрілу.

Зазначається, що сили оборони утримують оборонні позиції та успішно відбивають атаки в різних районах. Наприклад, на Харківському напрямку відбито 2 атаки в районах населених пунктів Іванівка та Табаївка, а також 20 атак в районі населеного пункту Синьківка. На Лиманському напрямку вдалося відбити 6 ворожих атак в районі населеного пункту Терни.

Найінтенсивніші атаки відбулися в районах Авдіївки та Мар’їнки на Донеччині. Сили оборони відбили 19 атак в районах населених пунктів Бердичі, Орлівка, Сєверне, Первомайське та Невельське.

Варто відзначити, що навіть при значних втратах у війська України продовжують активні дії та завдають ворогові втрат у живій силі та техніці вздовж всієї лінії фронту.

Додатково, авіація сил оборони завдала удару по 9 районах зосередження особового складу противника. Підрозділами ракетних військ були завдані ураження по 2 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також 1 пункту управління та 1 наземній станції управління безпілотниками противника.