Символи ігрових автоматів | Символи Fruit Machine

Новини Вінниці / Символи ігрових автоматів | Символи Fruit Machine

Нові слоти випускаються майже щотижня з новими функціями, які стають все більш витонченими та вдосконаленими (поки ми говоримо!), що дає можливість деяким із вас, шановні ентузіасти, оживити свій ігровий процес. Незважаючи на те, що слоти стають все більш досконалими, вони все ще майже ґрунтуються на тих самих типах символів, що значно полегшує роботу для новачків, особливо коли справа доходить до кращого розуміння слотів.

Однак важливо визнати, що існують різні типи значків ігрових автоматів https://cosmolot.ua/, і в цьому блозі ми поговоримо про різні типи символів, які ви, швидше за все, зустрінете. Зрештою, нам усім цікаво, що відбувається, коли обертаються певні символи барабанів, чи не так? Тепер давайте дізнаємося більше!

Який найстаріший символ ігрового автомата?

Дізнаватися про те, як працюють ігрові автомати, було б безглуздо без згадки найстаріших символів ігрових автоматів. До них дуже часто входять символи карт у 3 масті – бубни, піки та черви – переважно від 10 карт до туза: десятка (10), валет (J), дама (Q), король (K) і туз (A). Тепер, окрім цих високооплачуваних карткових символів, ви дуже часто зустрічатимете на барабанах щасливе число сім, але про це ми поговоримо трохи пізніше.

Крім того, є традиційний щасливий символ - підкова , яка, здається, є одним із найстаріших і певним захопленням ікон забобонів, особливо коли справа стосується гри в онлайн-слоти. І, звичайно, є Дзвін Свободи . Якщо ви належите до досвідчених гравців, ви знаєте, що перший слот мав назву Liberty Bell, тож, ймовірно, тому він став одним із вічнозелених символів, які часто з’являються в ігрових автоматах.

Символи машини для фруктів, символ батончика, цифра 7 і жувальні гумки

Знаючи, що існують мільйони різних слотів, найбільше нас вражає те, що всі вони мають більш-менш однакові символи барабанів, які з’являються на всіх. Наприклад, ви часто знайдете символи фруктових автоматів, такі як вишні, дині, апельсини, лимони та виноград, що з’являються на 3-барабанних ігрових автоматах, незалежно від того, яку назву слота ви виберете для гри. Деякі джерела стверджують, що Industry Novelty Company, якою керує О. Д. Дженнінгс, була першою, хто використовував символи фруктів. 

Після тривалої заборони на початку 1900-х виробники ігрових автоматів повернулися з абсолютно новими символами у вигляді різнокольорових фруктів і жувальних гумок . Цікавий факт: у той час, коли ігрові автомати були заборонені законом у США, щоб уникнути цих обмежень проти азартних ігор, деякі автомати виплачували жувальну гумку як винагороду. 

Один із провідних виробників слотів, Bell-Fruit Gum Company, навіть додав свій логотип як символ, що з’являється на барабанах. Оскільки він був схожий на брусок жувальної гумки, логотип повільно став символом бару ігрових автоматів — таким, який ми звикли бачити сьогодні, хто б міг повірити, що він походить від логотипу компанії?

На барабанах ігрових автоматів знайшов своє місце ще один популярний символ – щасливе число 7 . Не дивно, що воно стало природним, оскільки число 7 є синонімом задоволення та процвітання в усьому світі. Не кажучи вже про те, що це має особливий відтінок, коли мова заходить про онлайн-азартні ігри, переважно під час гри в онлайн-слоти. Ось чому це гральна карта, яку вибирають на багатьох автоматах.

Скільки символів на барабані ігрового автомата?

Тепер вам, мабуть, цікаво, скільки символів насправді існує на барабані грального автомата. З класичними 3-барабанними ігровими автоматами це легко - зазвичай це 20 символів на барабан, що означає, що загалом 60 символів (20x20x20), тобто це більше 8000 комбінацій для виграшу джекпоту.

Однак, коли справа доходить до сучасних електронних ігор, усе трохи складніше. Склад барабанів більше не визначається вашими точними шансами на виграш. Замість цього все залежить від складного RNG, прихованого глибоко всередині кожної машини.

Типи слот-символів

Ми всі знаємо про те, що існує величезний океан слот-символів, але існують також різні типи слот-символів, з трьома основними – стандартними символами, дикими символами та символами розкиду . Важливо знати різницю між ними, тому що отримання певних комбінацій цих символів слота (у поєднанні зі стандартними символами) може призвести до активації багатьох різних функцій, які збільшуватимуть вашу виплату щоразу, коли це станеться.

Стандартні символи

Типовим для стандартних символів є те, що вони не мають жодної спеціальної функції, крім виплати певної суми грошей, коли вони з’являються в рядку на активній лінії виплат. Іншими словами, якщо вам вдасться отримати принаймні три відповідні символи на активній лінії виплат, ви виграєте виграшну комбінацію та отримаєте відповідний приз. Якщо вам було цікаво, які «особливі» символи зазвичай з’являються на ігрових онлайн-автоматах (або наземних), залишайтеся з нами, оскільки ми збираємося розкрити ще деякі подробиці.

Дикі символи

Дикі символи є одними з найважливіших, оскільки вони можуть замінити будь-який інший символ у слоті. Так само, як карта Джокера. Отже, як тільки ви висадите їх на барабанах, вони замінять будь-який інший символ, за винятком символів розкиду та бонусів, оскільки дика карта не може діяти як їх замінник. Однак існують спеціальні типи диких символів, до яких належать розширені дикі символи, липкі дикі символи, складені дикі символи, крокуючі дикі символи, змінні дикі символи та переміщення диких символів.

Розширені Wildи розтягуються по всьому барабану та допомагають вам отримати більше виграшних комбінацій.

Ви легко помітите розгорнуті дикі символи , оскільки вони зазвичай з’являються на будь-якій позиції барабана, і коли вони трапляються, вони можуть розгортатися вгору та вниз, а іноді з боку в бік, іноді навіть по діагоналі. Вони допомагають вам сформувати більше виграшних комбінацій, перетворюючи будь-яку сусідню піктограму барабана, розташовану поруч із ними, на Wild.

Коли з’являються символи Sticky Wild , вони застрягають на барабанах і зазвичай дають вам ще одне обертання, тоді як символи Stacky Wild накладаються один на одного. Як ви, мабуть, помітили, жоден із цих диких символів не є повністю однаковим, але всі вони мають щось спільне – вони виникають випадковим чином, замінюючи звичайні символи казино, щоб допомогти вам отримати кращі результати.

Крім того, існують символи Soaring Wild, Random Wild символи або Floating Wild символи , і вони здебільшого будуть випадковим чином прикріплені до одного (або кількох) барабанів, залежно від правил гри. Просто не забудьте прочитати таблицю виплат, і ви зрозумієте, як вони працюють.

Розкид символів

Один із наших улюблених символів розкиду — дуже унікальний, оскільки його основна функція — активація безкоштовних обертань або функції бонусної гри щоразу, коли ви отримуєте необхідну кількість розкиданих символів на активній лінії виплат. Зазвичай для розблокування інтерактивної функції під час одного обертання має з’явитися певна кількість скаттерів. У деяких слотах ці функції вимагатимуть отримання принаймні 3 скаттерів, тоді як для інших може знадобитися лише 2. У будь-якому випадку вони ініціюють раунди безкоштовного обертання (зазвичай від 5 до 15), що може бути дуже прибутковим для вас.

Ось приклад: якщо ви отримаєте 3 скаттери одночасно, ви запустите 5 безкоштовних обертань. Випадання 4 з них ініціює 10 безкоштовних обертань, а потрапляння 5 скаттерів активує 15 безкоштовних обертань. Оскільки кожна слот-гра працює по-різному, ви знайдете всю інформацію про символи розкиду (та інші символи), натиснувши на таблицю виплат.

Як виграти в слоти Scatter? – Отримайте принаймні три з них одночасно, щоб активувати бонусний раунд безкоштовних обертань.

Щодо ще однієї переваги символу розкиду – вони також можуть пропонувати виплати самостійно. Звичайно, не всі слоти символів розкиду пропонують таку можливість, тому ще раз обов’язково перевірте таблицю виплат, щоб запобігти будь-якому розчаруванню. Іноді символи розкиду запускають безкоштовні обертання, які мають множник, але ми поговоримо про це за секунду.

Бонусні символи

Як випливає з назви, бонусні символи застосовуються для активації різноманітних бонусних ігор. У певному сенсі вони схожі на символи розкиду, тому що вам часто потрібно висадити принаймні три з них на барабанах одночасно, перш ніж вони запустять бонусний раунд. Зазвичай це означає, що вам доведеться висаджувати їх на послідовних барабанах і, звичайно, вони мають відбуватися лише на активній лінії виплат.

Символи множника

І останнє, але не менш важливе в нашому списку символи множника. Тепер множники роблять саме те, що випливає з їх назви – вони примножують ваші виграші. Вони можуть потрапити на барабан у вигляді спеціальних символів (з додатковою піктограмою, яка вказує на значення бонусу множника), але зазвичай вони збільшують розмір ваших виплат, як правило, у 6 разів. Однак більш цінні множники також можуть бути дикими картами або з’являтися як частина функції безкоштовного обертання, що запускається скаттерами.

 

 

 

 

Ліцензія доступна за посиланням: https://www.gc.gov.ua/files/Reestri/2022/11/Internet2311.pdf

admin

28 грудня, 2022