Синоптики прогнозують значне потепління на Вінниччині

Новини Вінниці / Синоптики прогнозують значне потепління на Вінниччині

Південні вітри принесуть на значну територію України, зокрема Вінниччину, потепління. Навіть вночі температура буде вищою за нульову відмітку.

За даними Укргідрометцентру, циклон із Середземного моря принесе у більшість регіонів невеличкі дощі. На Вінниччині опади передбачаються найближчі два дні. Паралельно з цим, денна температура підвищиться до +8 градусів, а нічна – 2-4. На вихідні, за прогнозами синоптиків, має бути безхмарне небо, а температура вдень сягатиме +9.

Прогноз спеціалізованого порталу Sinoptik майже збігається. У найближчі два дні прогнозують опади. А після «сухих» вихідних повернеться дощова погода. Втім на цьому тижні денна температура не перевищуватиме +6-7. Не очікуються заморозки і на початку наступного тижня.

Прогноз порталу Gismeteo навіть більш оптимістичний. На цьому тижні дощі очікуються у четвер та п’ятницю, на наступному – у вівторок-середу. Справжня березнева погода вже триває. В окремі дні очікується до +12 градусів. Вночі інколи можливе зниження температури до -1-2 градусів.    

Олеся Рудницька

16 лютого, 2022