Театр Садовського презентував вінницьким театралам прем’єру "Ассоль". Тема кохання виявилася актуальної для глядачів різного віку

Новини Вінниці / Театр Садовського презентував вінницьким театралам прем’єру "Ассоль". Тема кохання виявилася актуальної для глядачів різного віку

У Вінницькому музично-драматичному театрі ім. М.К. Садовського відбулася прем’єра вистави про кохання "Ассоль". Презентували показ до Міжнародного дня театру.

У Вінницькому музично-драматичному театрі ім. М.К. Садовського відбулася прем’єра вистави про кохання "Ассоль". Презентували показ до Міжнародного дня театру.

Романтичну феєрію написав Олександр Морозов за мотивами повісті Олександра Гріна "Пурпурові вітрила". Це історія однієї мрії. Історія поза часом. 

Режисером-постановником п’єси на дві дії стала Оксана Бандура, сценограф - Анна Духовична, балетмейстер - заслужена артистка України Діана Калакай.

У спектаклі задіяні акторки-дебютанти, вчорашні студентки Єлизавета Гриценко та Марія Левченко. Роль Ассоль виконала Марина Жарковська, яка наприкінці минулого року зіграла свою першу головну роль у виставі "Аліса в Країні Чудес". Загалом, весь акторський склад вистави надзвичайно молодий. І це не дивно. Про кохання більше переймаються у юному віці. Хоча...

Квитки на прем'єру "Ассоль" були розкуплені, тож зал театру був заповнений вщент. Подивитися щиру вистaву-мрiя юнoї дiвчини прo спрaвжнє кoхaння, істoрiю Aссoль прийшов і голова облдержадміністрації Валерій Коровій. У якості подарунка губернатор передав колективу театру Садовського сертифікат на 1 мільйон 300 тисяч гривень. Кошти від обласної влади будуть направлені на зміцнення матеріально-технічної баз закладу. Можна лише сподіватися, що з цим подарунком тему кохання артисти "розкриватимуть" частіше.

Кому не вдалося вчора побачити "Ассоль" , мають можливість це зробити 29 березня, а також 6,12, 20 і 25 квітня.