Театр з Харкова показав у Вінниці документальну виставу про Чорнобильську катастрофу (ФОТО)

Новини Вінниці / Театр з Харкова показав у Вінниці документальну виставу про Чорнобильську катастрофу (ФОТО)

Харківський театр «Арабески» 20 квітня презентував у Вінниці документальну виставу «Українські катастрофи ХХ століття – Чорнобиль». Постановку харківські артисти присвятили 35-й річниці Чорнобильської трагедії.

Харківський театр «Арабески» 20 квітня презентував у Вінниці документальну виставу «Українські катастрофи ХХ століття – Чорнобиль». Постановку харківські артисти присвятили 35-й річниці Чорнобильської трагедії.

На виставу до обласного академічного музично-драматичного театру імені М.Садовського запросили ліквідаторів аварії на ЧАЕС та членів їх сімей, громадських діячів, керівників і членів громадських організацій, які об’єднують ліквідаторів та постраждалих від Чорнобильської аварії.

На сцені актори показали, як змінювалось життя людей під впливом катастрофи. Йшлося у виставі про вразливість людини, життєвий досвід, страх і зачарованість, відчуженість на тлі трагедії.

«Хочу подякувати усім вам за те, що ви є, продовжуєте життя і продовжуєте розповідати людям про те, що сталося 35 років тому – подію, яка змінила ментальність людей, філософію життя багатьох з нас, яка змусила по іншому подивитись на екологічні проблеми не лише в Україні, а й усьому світі», - сказала у своєму зверненні до ліквідаторів перед початком вистави директорка Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА Світлана Василюк.

Новини Вінниці / Театр з Харкова показав у Вінниці документальну виставу про Чорнобильську катастрофу (ФОТО)Новини Вінниці / Театр з Харкова показав у Вінниці документальну виставу про Чорнобильську катастрофу (ФОТО)Новини Вінниці / Театр з Харкова показав у Вінниці документальну виставу про Чорнобильську катастрофу (ФОТО)Новини Вінниці / Театр з Харкова показав у Вінниці документальну виставу про Чорнобильську катастрофу (ФОТО)Новини Вінниці / Театр з Харкова показав у Вінниці документальну виставу про Чорнобильську катастрофу (ФОТО)Новини Вінниці / Театр з Харкова показав у Вінниці документальну виставу про Чорнобильську катастрофу (ФОТО)Новини Вінниці / Театр з Харкова показав у Вінниці документальну виставу про Чорнобильську катастрофу (ФОТО)Новини Вінниці / Театр з Харкова показав у Вінниці документальну виставу про Чорнобильську катастрофу (ФОТО)Новини Вінниці / Театр з Харкова показав у Вінниці документальну виставу про Чорнобильську катастрофу (ФОТО)Новини Вінниці / Театр з Харкова показав у Вінниці документальну виставу про Чорнобильську катастрофу (ФОТО)
Сергій Маламура

21 квітня, 2021