Температурні гойдалки: на Вінниччині найближчим часом очікують ожеледицю на дорогах та морозну погоду з відлигами

Новини Вінниці / Температурні гойдалки: на Вінниччині найближчим часом очікують ожеледицю на дорогах та морозну погоду з відлигами

За даними Укргідрометцентру, вдень 24 січня в Україні на дорогах ожеледиця (І рівень небезпечності, жовтий). Вінниччина – не виключення. Найближчими днями загроза зберігатиметься. До речі, до кінця тижня в області очікуються морози та періодично снігопад.

Як повідомляють в Укргідрометцентрі, найближчої ночі можливе зниження температури до -12 градусів. При північному та північно-східному напрямку вітру зберігатиметься морозна  погода. Місцями очікується сніг.

Портал Sinoptik прогнозує із середи, 26 січня, вдень «нульову» температуру, а у п’ятницю навіть +2. Падатиме сніг чи не щодня до кінця тижня. У неділю очікується вночі -5, а вдень +1 градус. Тож ожеледицю можна вважати звичним явищем ще тривалий час.

 

За даними Gismeteo, нічні морози зберігатимуться до п’ятниці. Снігопад очікується щодня. Після нетривалої відлиги на вихідних, з наступного вівторка, 1 лютого, кілька діб мають бути морози, а потім вдень передбачається «плюсова» температура, а вночі – невеличкий морозець.