Тепер не автоматично: вінничанам потрібно йти до Прозорих офісів, щоб переоформити субсидію

Новини Вінниці / Тепер не автоматично: вінничанам потрібно йти до Прозорих офісів, щоб переоформити субсидію

Якщо раніше у Вінниці приходити до Прозорих офісів потрібно було лише тим містянам, які вперше оформляють субсидію, то тепер через ініційовані урядом зміни, аби отримати субсидію на неопалювальний та на наступний період, усім потрібно подати нові заяви та декларації про доходи і витрати.

Якщо раніше у Вінниці приходити до Прозорих офісів потрібно було лише тим містянам, які вперше оформляють субсидію, то тепер через ініційовані урядом зміни, аби отримати субсидію на неопалювальний та на наступний період, усім потрібно подати нові заяви та декларації про доходи і витрати. Коновірус коронавірусом, а людей відправляють під кабінети...

Як повідомляють у пресслужбі міської ради, департамент соціальної політики вже розпочав попередній запис на видачу талонів для оформлення житлової субсидії на неопалювальний період.

"У зв’язку з пандемією та карантинними обмеженнями запис на отримання талону здійснюється винятково в телефонному режимі. Звернутися потрібно за телефонами: 50-83-88; 50-83-96 - Управління соціального захисту населення «Правобережне»; 50-86-70; 50-86-69 - Управління соціального захисту населення «Лівобережне». Також можна записатись самостійно через «Персональний кабінет» на офіційному сайті ВМР", - розповіла директорка департаменту соціальної політики міської ради Валентина Войткова.

У мерії наголошують, що приходити до Прозорих офісів потрібно у зазначені в талоні дату та час, дотримуючись усіх протиепідемічних вимог.    

Сергій Маламура

12 квітня, 2021