ТОП ідей оформлення бенто-торту

Новини Вінниці / ТОП ідей оформлення бенто-торту

Оформлення бенто-торту — це справжнє мистецтво, в якому десерт перетворюється на шедевр, а смак гармонійно поєднується з естетикою. Якщо ви шукаєте захоплюючі ідеї для вечірки в столиці або подарунку, варто замовити бенто-торт Київ від професійних майстрів.

Оформлення бенто-торту — це справжнє мистецтво, в якому десерт перетворюється на шедевр, а смак гармонійно поєднується з естетикою. Якщо ви шукаєте захоплюючі ідеї для вечірки в столиці або подарунку, варто замовити бенто-торт Київ від професійних майстрів. Ознайомитися із сучасними варіантами оформлення можна просто зараз у цьому огляді.

smdT0-T1uNHS7o-NlcReBjjdoACwWpfArPiCg-kltfx_M5TtXVyxJc_6fF5kqgwHQKaPwfjJ9RDjT1Ie-sXvEoWaRZ4XUDXL_Jc6AxWJjT6xfKIRicdHhmE3gUUBUeV67PcKHkz5xlRYppkc9gwtQpE

Тематичний декор

Ідея прикрасити торт згідно з тематикою свята завжди залишатиметься актуальною. Це може бути десерт у стилі вашого улюбленого фільму, серіалу, комп’ютерної гри або просто оформлення в улюблених кольорах. Зазвичай для такого дизайну використовують фігурки з мастики, роздруківки на рисовому папері та прості малюнки глазур’ю.

Лаконічні написи

Такий підхід до оформлення став однією з причин популярності бенто-тортиків. Різноманітні написи — невичерпне джерело фантазії. Вони можуть бути приурочені як до конкретної події, так і для того, щоб порадувати близьких у звичайний день. Фрази-компліменти, жарти, які зрозуміє тільки ваш друг або половинка, вітання з Днем народження, підвищенням, успішними екзаменами — все це може стати центром композиції бенто-торту.

Фруктовий букет

Оздоблення тортика фруктами та ягодами завжди виглядає яскраво і задає певний настрій. Такий декор не потребує особливих навичок, адже фрукти виглядають красиво самі по собі. Їх можна викласти по краю, невеличкою гіркою посередині або заповнити ними всю вершину торту. Важливо лише дотримуватись правил смакових поєднань, щоб фрукти не «конфліктували» з начинкою та кремом.

Лінивий дизайн

Останніми роками популярні «ліниві» бенто-торти. Зазвичай вони мають однотонну основу та прикрашені якимось одним елементом: різнокольоровою кондитерською посипкою, шоколадною стружкою, драже, простими малюнками тощо. Вони не перенавантажені деталями, проте естетично виглядають.

CmS6i1anyBYkGcTi48INmOuCqkbR0jPFw_VVj8Y1n4WubAeKmV-_lny3JmXthw_19371b7ckDytoxiapLq6ozFHP1yAFpQkEHyCyhUb9mO1TGg5gmxYF-I_YOWQLdLncI9NJN6SbQLKXA23KNcuGo_o

Хаотичність і абстрактність

Оформлення бенто-торту, яке вибухає хаотичністю та абстрактністю, — це відмінний спосіб не тільки виразити творчість, але й зробити його справжнім витвором мистецтва. Створення експресивного дизайну полягає у використанні хаотично розташованих ліній, мазків, форм та цікавому поєднанні кольорів.

Солодка композиція

Такий варіант дизайну теж не здає позицій, залишаючись трендовим. Невеликий розмір бенто-торту дозволяє створювати на ньому різноманітні композиції з солодощів. Це можуть бути:

  • маршмеллоу;
  • шоколад;
  • зефір;
  • цукерки;
  • батончики;
  • шоколадні яйця;
  • драже;
  • печиво;
  • сухофрукти;
  • мармелад.

Всі ці елементи можна використовувати самостійно або поєднувати між собою, створюючи на торті солодкий шедевр.

admin

28 листопада, 2023