Три гола-красеня і вінницька «Нива» розгромила київський «Рубікон»

Новини Вінниці / Три гола-красеня і вінницька «Нива» розгромила київський «Рубікон»

На «Арсенал-Арені» у Щасливому під Києвом вінницька «Нива» здолала столичний «Рубікон», тричі забивши у ворота господарів. Усі голи були зі стандартних положень, але вражаючі…

На «Арсенал-Арені» у Щасливому під Києвом 31 травня вінницька «Нива» здолала столичний «Рубікон», тричі забивши у ворота господарів. Усі голи були зі стандартних положень, але вражаючі…

Незважаючи на свої кадрові проблеми, «Рубікон» вийшов на поле з трьома номінальними нападниками. Вочевидь кияни сподівалися помститися на програш у першому колі у Вінниці. Проте «Нива» їхала до столиці лише за перемогою.

Вже на 2-й хвилині гості, яких підтримували близько 30 фанатів, створили перший небезпечний момент у матчі. Граючий президент клубу Артур Загорулько опинився тет-а-тет з голкіпером, але не зміг переграти Прокопенка.

У відповідь господарі намагалися вивести на оперативний простір Тищенка або Кабанюка, але «нивівські» захисники надійно стежили за рухами нападників. Можна згадати удар в падінні від Кабанюка або постріл Зарічнюка вище воріт. На 36-й хвилині Кабанюк головою скинув м'яч на хід Пилипенка, який головою перекинув м’яч через Гурідова, але арбітр гол не зарахував, зафіксувавши офсайд. Гості відповіли в кінцівці забійним моментом у Ігоря Маляренка - удар прийняв на себе Новіков.

«Рубікон» активно почав другий тайм. Могли забити… Але на 57-ій хвилині після подачі кутового з правого флангу Загорулько «ножицями» через себе відправив м’яч у «мертву» для Прокопенка зону.

На 78-й хвилині ще один «корнер» призвів до голу у ворота «Рубікону». Маляренко замкнув головою подачу з флангу, поціливши у ближній кут. Завершив розгром Максим Зеленевич, який точно пробив зі штрафного з 25 метрів під штангу –- 0: 3.

Отже, «Нива» обійшла «Чайку», і з 27 очками вийшла на шосте місце за підсумками 24 туру. Наступну гру вінницькі футболісти проведуть 4 червня – вдома проти одного із лідерів, ФК «Епіцентр» (Дунаївці).

Макс Мельник

30 травня, 2021