Циткін підсилив вінницьку «Ниву» одразу десятьма досвідченими гравцями

Новини Вінниці / Циткін підсилив вінницьку «Ниву» одразу десятьма досвідченими гравцями

У зимове міжсезоння вінницька «Нива» змінила не лише президента клубу та головного тренера, а курс… Поряд зі ставкою на молодь, команда суттєво підсилилася досвідченими гравцями, що залишає надію на позитивний результат в іграх весняного етапу.

У зимове міжсезоння вінницька «Нива» змінила не лише президента клубу та головного тренера, а й курс… Поряд зі ставкою на молодь, команда Володимира Циткіна суттєво підсилилася досвідченими гравцями, що залишає надію на позитивний результат в іграх весняного етапу та шанс піднятися у турніріній таблиці вище нинішнього 12-го місця.

Як повідомляють у пресслужбі «Ниви», команда кардинально оновила склад, підсилившись десятьма виконавцями із досвідом.

Першими «зимовими» новачками стали Вадим Хохлов із тернопільської «Ниви» та Максим Гурідов (обидва вже грали за вінницьку команду), Владислав Загробський, Іван Петрук, які захищали кольори аматорських команд Вінницької області.

Пізніше підписали контракти Максим Зеленевич із «Черкащини», Володимир Кучер із херсонського «Кристалу», Дмитро Бондар та Ігор Маляренко, які грали, відповідно, в Таджикистані та Словаччині. Останніми новобранцями «Ниви» стали Дмитро Білик, який виступав у Словаччині та Віктор Георгієв із «Черкащини».

Наступний контрольний поєдинок вінницька «Нива» проводить із ФК «Любомир» (смт. Ставище, Київська область). Це аматорський колектив, який із наступного сезону збирається заявитися до Другої професіональної ліги. Спаринг пройде в суботу, 13 березня, у Вінниці. Гратимуть на СК «Нива». З 14.00 до 16.00 запланована гра основних команд, а після цього на поле вийдуть вже колективи U-19.

Змагання чемпіонату України з футболу (друга ліга) поновляються 19 березня.

Макс Мельник

9 березня, 2021