У 41 ОМБр показали, як готують «кажана» до бойового вильоту

Новини Вінниці / У 41 ОМБр показали, як готують «кажана» до бойового вильоту

Ані вогника ані людини… У суцільній темряві оператори БпЛА 41 ОМБр показали, як готують свого «кажана» до бойового вильоту. З 2022 року російські пропагандисти лякали своє населення українськими «бойовими кажанами». Звісно, тваринки не до чого. Адже військові мають інше озброєння для ураження ворожих цілей.

Про це повідомляє 41 окрема механізована бригада.

«Навколо суцільна темрява та сніг. Ані вогника ані людини. Наші хлопці добре знають, де зачаївся ворог і що піхоті зараз дуже необхідна підтримка з неба! Заходи особистої безпеки – максимальні. Робота, як завжди – злагоджена та чітка. Рахунок – на секунди. Техніка – безвідмовна», - йдеться у повідомленні.

Військові уточнюють, що «вже невдовзі до російських окупантів, які не очікували нічого лихого у зимову заметіль, полетів черговий смертоносний «подарунок».

«За попередніми даними, успішно уражено ворожий бліндаж із особовим складом. Ну а наші хлопці та «кажан» - відпочивати й готуватись до чергового завдання. Бойове полювання триває!», - додають у бригаді.

Новини Вінниці / У 41 ОМБр показали, як готують «кажана» до бойового вильотуНовини Вінниці / У 41 ОМБр показали, як готують «кажана» до бойового вильотуНовини Вінниці / У 41 ОМБр показали, як готують «кажана» до бойового вильотуНовини Вінниці / У 41 ОМБр показали, як готують «кажана» до бойового вильотуНовини Вінниці / У 41 ОМБр показали, як готують «кажана» до бойового вильотуНовини Вінниці / У 41 ОМБр показали, як готують «кажана» до бойового вильоту
Олег Верлан

28 січня, 2024