У Барському районі ВАЗ збив школяра, який ішов у зустрічному напрямку

Новини Вінниці / У Барському районі ВАЗ збив школяра, який ішов у зустрічному напрямку

Ця прикра пригода трапилася учора близько 11 години дня. Автомобіль ВАЗ збив 13-річного хлопчину, який мешкає в селі Пляцина.

Ця прикра пригода трапилася учора близько 11 години дня. Автомобіль ВАЗ збив 13-річного хлопчину, який мешкає в селі Пляцина. На щастя, він живий, однак отримав травму ноги. З місця аварії його доправили у районну лікарню.

З чиєї вини сталася ДТП – наразі з'ясовують слідчі. За попередньою версією, ніби згаданий легковик, яким керував 23-річний житель села Киянівка, що у Барському району, чомусь виїхав на зустрічну смугу. А за мить збив цього хлопчину, який ішов у зустрічному напрямку.

«Автомобіль поміщено на арештмайданчик. Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами», – зазначили у відділі комунікації поліції Вінниччини.

Як повідомляв NaПарижі, вінницька поліція не знайшла складу злочину у діях судді, через якого загинув велосипедист.
 

Юрій Ярмощук

31 січня, 2019