У двох Прозорих центрах Вінниці почали надавати нові послуги автомобілістам

Новини Вінниці / У двох Прозорих центрах Вінниці почали надавати нові послуги автомобілістам

Наприкінці минулого року у тестовому режимі, а тепер у повноцінному форматі у двох Центрах надання адмінпослуг Вінниці вже пропонують розширений спектр послуг для власників автомобілів.

Наприкінці минулого року у тестовому режимі, а тепер у повноцінному форматі, у двох Центрах надання адмінпослуг Вінниці вже пропонують розширений спектр послуг для власників автомобілів.

Про це у Facebook повідомив мер Сергій Моргунов.

Він зазначив, що в адміністраторів Прозорого офісу у центральному відділенні (вул. Соборна, 59) та на Старому місті (вул. Брацлавська, 85) вже можна:

  • зареєструвати новий транспортний засіб без огляду експерту (авто, причіп, мотоцикл, мопед, моторолер);
  • перереєструвати транспортний засіб у зв’язку зі зміною даних (найменування та адреси юридичних осіб, прізвища, імені чи по батькові, місця проживання фізичних осіб) або після встановлення газобалонного обладнання;
  • обміняти посвідчення водія (без складання іспитів);
  • отримати нове посвідчення замість втраченого або викраденого.

Ще одна послуга актуальна для водіїв-початківців, у яких закінчився термін дії першого посвідчення. У Прозорому офісі можна обміняти його на постійне, що дійсне протягом 30 років.

Новація запроваджена у рамках співпраці з регіональним сервісним центром МВС. Як запевнив міський голова, незабаром має було налагоджено «таку роботу і в інших територіальних відділеннях Прозорого офісу міста». За його словами, відповідне обладнання вже закупили за кошти бюджету громади, триває тестування.