У Хмільнику п’яний на ринку викрав Mitsubishi, на якій приїхав на «розборки» до батьків

Новини Вінниці / У Хмільнику п’яний на ринку викрав Mitsubishi, на якій приїхав на «розборки» до батьків

На Івана Купала «головною дієвою особою» у Хмільнику Вінницької області став 37-річний місцевий житель. «Відсвяткувавши» ранком, чоловік відмітився одразу у кількох епізодах, за одним з яких розпочато кримінальні провадження. З початку на міському ринку він вкрав автомобіль, а потім приїхав до батьків «на розборки», вони ж фактично і здали сина поліції…

На Івана Купала «головною дієвою особою» у Хмільнику Вінницької області став 37-річний місцевий житель. «Відсвяткувавши» ранком, чоловік відмітився одразу у кількох епізодах, за одним з яких розпочато кримінальні провадження. З початку на міському ринку він вкрав автомобіль, а потім приїхав до батьків «на розборки». Вони ж фактично і здали сина поліції…

Як зазначають у відділі комунікації обласного главку, 7 липня до поліції звернувся 60-річний хмільничанин. На ринку він залишив автомобіль Mitsubishi з ключами в замку запалення. Повернувся через нібито кілька хвилин, а автівки і слід зник.

Місцеві правоохоронці розпочали пошуки транспортного засобу як до них з приводу домашнього насильства звернулися інші люди. Слідчо–оперативна група поліції, яка прибула на виклик за вказаною адресою, помітила поряд з будинком розшукуваний автомобіль.

На місці поліцейські встановили, що чоловік, перебуваючи в стані сп’яніння, незаконно заволодів  автомобілем пенсіонера та на викраденій машині поїхав до своїх батьків. Там він поводився занадто агресивно, і батьки звернулись по допомогу до поліції.

Наразі підозрюваний затриманий в процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.  

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.

Макс Мельник

8 липня, 2021