У Ладижині поліцейські розшукали 4-річну дівчинку

Новини Вінниці / У Ладижині поліцейські розшукали 4-річну дівчинку

Близько 13 години 20 травня на лінію 102 у Ладижині Вінницької області надійшло повідомлення від 48-річного місцевого жителя про зникнення 4-річної дівчинки.

Як повідомляють у Гайсинському райуправлінні, по факту зникнення дитини керівництво негайно оголосило оперативний збір особового складу управління поліції та поліцейських місцевого відділення поліції №3.

«Для пошуку дівчинки застосували усі можливі оперативно-розшукові заходи. Працівники поліції відпрацьовували територію біля місця проживання, а також обстежили місцеві вулиці, магазини та парк», - йдеться у повідомленні управління.

Протягом двох годин, прочісуючи територію, дівчинку знайшли. Як виявилося, дитина перебувала увесь цей час зі своєю 54-річною бабусею на земельній ділянці, яка знаходиться близько 4 км від їх місця проживання.

Бабуся являється опікуном дитини, їх оскільки батьків дівчинки позбавлено батьківських прав за невиконання ними обов’язків та зловживання алкоголем. А до поліції звертався співмешканець опікуна дівчинки.

Макс Мельник

21 травня, 2022