У Мар’їнці загинув 26-річний розвідник Руслан Родакаєв з Вінниччини

Новини Вінниці / У Мар’їнці загинув 26-річний розвідник Руслан Родакаєв з Вінниччини

Внаслідок мінометного обстрілу в населеному пункті Мар’янка, що на Донеччині, 23 травня загинув 26-річний розвідник Руслан Родакаєв.

Про це повідомляє Жмеринська міська рада.

Руслан Родакаєв взяв до рук зброю у перші тижні повномасштабного вторгнення російських військ в Україну - на початку березня 2022 року.

Він був відповідальним, надійним та тим, з ким можна, не роздумуючи та не озираючись, йти в розвідку, тому і мав авторитет серед військових 110-тої окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка.

«Воїн-оборонець мріяв якнайшвидше вигнати окупантів з України та разом з усіма українцями повернутися до мирного життя, щоб спостерігати, як зростатиме його маленька донечка, якій немає ще й три роки, повести її за руку до школи в перший клас, а коли подорослішає – під вінець, та бути їй та своїй дружині опорою в житті. Але уже не зможе… Підступний ворог забрав життя у воїна», - йдеться у повідомленні.

Нехай світлий спомин про захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті усіх, хто знав Героя, любив його і шанував.

Вічна слава українському воїну!