У медзаклади Вінниччини шукають 31 лікаря

Новини Вінниці / У медзаклади Вінниччини шукають 31 лікаря

Понад 500 вакансій чекають на пошукачів на Порталі вакансій медичних працівників Міністерства охорони здоров’я. З прифронтових регіонів люди виїхали у більш безпечні місця. Тому існує великий дефіцит лікарів. Однак, як виявляється, вакансій достатньо і на Вінниччині.

Про Портал вакансій медичних працівників повідомляють у Вінницькій ОДА.

Вказується, що він «є простим та зручним у користуванні».

Щоб знайти вакансії у бажаному регіоні України, медик-пошукач може скористатися фільтром за областю, вказавши необхідну у полі «Область».

Заклади охорони здоров’я можна відфільтрувати за формою власності та обрати з-поміж державних, комунальних, приватних тощо.

Вакансії можна фільтрувати і за посадою. Для цього слід вибрати необхідну посаду з випадного списку. Фільтр автоматично відсортує вакансії за запитом та видасть усі відповідні.

В описі вакансії міститься вся необхідна інформація, включно з вимогами до кандидата, розміром заробітної плати та додатковими перевагами.

NaПарижі скористався пошуком, аби зясувати, чи є нестача медиків у закладах Вінницької області. Виявляється лікарні шукають 31 кваліфікованого фахівця. Переважно це лікарі сімейної практики, хірурги, фізичні терапевти, анестезіологи та ерготерапевти.

Зокрема є дефіцит не лише у районках та ЦПМСД, а й у лікарнях обласного центру. Інфекціоніста шукає дитяча інфекційна лікарня, психіатрі та невропатолога - Вінницький обласний центр медико-соціальної експертизи, а ерготерапевта – лікарня ім.Ющенка. Найбільше вакансій у Калинівській і  Козятинській ЦРЛ.

Олеся Рудницька

4 листопада, 2022