У Могилеві-Подільському зловмисник зайшов на подвір’я та пограбував господаря

Новини Вінниці / У Могилеві-Подільському зловмисник зайшов на подвір’я та пограбував господаря

У с. Немія Могилів-Подільського району 22 червня працівники районного відділу поліції затримали правопорушника, який пограбував місцевого жителя. Зловмисник навіть не мав часу залишити село.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, надійшло повідомлення від мешканця села про те, що його пограбував незнайомець. Зловмисник проник до автомобіля потерпілого, який знаходився на території домогосподарства, звідки викрав гроші та втік. Чоловік намагався самотужки його наздогнати, але не зміг…  

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група поліції. Заявник надав поліцейським опис підозрюваного. В ході проведення першочергових розшукових заходів поліцейські на одній з вулиць Немії помітили схожого за орієнтуванням чоловіка та затримали його. Ним виявився 39–річний уродженець Кіровоградської області.

Викрадене у нього вилучено.

Поліцією розпочато провадження за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України (Грабіж). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на термін до 10 років.

Макс Мельник

23 червня, 2022