У Миколаєві запланована «велика чистка» від колаборантів та ворожих корегувальників

Новини Вінниці / У Миколаєві запланована «велика чистка» від колаборантів та ворожих корегувальників

Протягом кількох місяців Миколаїв нещадно знищують ворожою артилерією. Розслідування смерті під час обстрілу родини бізнесмена Вадатурського вказало на те, що росіяни чітко розуміли, куди ціляться, адже удар було завдано саме по помешканню. І це не єдиний випадок. Адже не одноразово окупанти стріляють по зупинкам громадського транспорту, коли там збираються люди. Все це вказує на достатню кількість у місті людей, які працюють на ворога. Для «очищення» від таких найкращій варіант введення продовженої комендантської години.

Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім заявив, що  обласному центрі з 23 години запроваджується довга комендантська година – до 5-ої ранку понеділка 8 серпня.

«Мною сьогодні підписано розпорядження, згідно з яким на території Миколаєва вводиться комендантська година з 23:00 5 серпня 2022 року до 05:00 8 серпня 2022 року. Всіх прошу віднестись з розумінням, зпланувати вихідні та зробити закупи на ці два дні», - зазначив очільник області.

Кім запевнив, що чесним людям переживати немає чого. У випадку, якщо потрібно вигуляти собаку (недалеко від дому) – потрібно брати з собою документи. 

На вихідні місто закривається, його потрібно буде об’їжджати. Мости розводити влада не буде. Ніякого нападу від ворога не очікується, навпаки ЗСУ успішно ліквідують окупантів (зокрема знищили дивізіон С-300, який обстрілював місто).

Райони міста будуть відпрацьовуватися, в тому числі щодо колаборантів. Про запровадження такої міри Кім попереджав ще 20 липня.

Нагадаємо, раніше російські загарбники збирались перекидати додаткові сили на південь України для «відновлення» наступу на Миколаїв та Кривий Ріг. Зважаючи на такі плани, у місті варто «підчистити бруд».

Олег Верлан

5 серпня, 2022