У Нагорянах на Вінниччини завершилися 24-і змагання на Кубок Дністра з парапланерного спорту (ФОТО)

Новини Вінниці / У Нагорянах на Вінниччини завершилися 24-і змагання на Кубок Дністра з парапланерного спорту (ФОТО)

На Вінниччині завершилися всеукраїнські змагання парапланеристів за Кубок Дністра XXIV Dnister Cup Open-2021. Проходили вони у селі Нагоряни Могилів-Подільському районі з 1 по 8 травня.

На Вінниччині завершилися всеукраїнські змагання парапланеристів за Кубок Дністра XXIV Dnister Cup Open-2021. Проходили вони у селі Нагоряни Могилів-Подільському районі з 1 по 8 травня.

Як розповів «Суспільному» співорганізатор заходу Сергій Шибінський, кубкові змагання на Вінниччині проводили у 24-те. У звʼязку з карантинними обмеженнями участь у них взяли лише представники з України.

Свої вміння показували 18 спортсменів з різних міст. На парапланерах вони долали короткі та довгі маршрути: від 23 до 54 кілометрів.

Першість на змаганнях з парапланерного спорту за Кубок Дністра здобув Дмитро Павлюченко з Харкова. Другу та третю сходинку посіли кияни Олександр Бабцев та Андрій Кучера.

Кращі пілоти отримали авторські кубки та медалі.

Фото Facebook

Новини Вінниці / У Нагорянах на Вінниччини завершилися 24-і змагання на Кубок Дністра з парапланерного спорту (ФОТО)Новини Вінниці / У Нагорянах на Вінниччини завершилися 24-і змагання на Кубок Дністра з парапланерного спорту (ФОТО)Новини Вінниці / У Нагорянах на Вінниччини завершилися 24-і змагання на Кубок Дністра з парапланерного спорту (ФОТО)Новини Вінниці / У Нагорянах на Вінниччини завершилися 24-і змагання на Кубок Дністра з парапланерного спорту (ФОТО)Новини Вінниці / У Нагорянах на Вінниччини завершилися 24-і змагання на Кубок Дністра з парапланерного спорту (ФОТО)Новини Вінниці / У Нагорянах на Вінниччини завершилися 24-і змагання на Кубок Дністра з парапланерного спорту (ФОТО)Новини Вінниці / У Нагорянах на Вінниччини завершилися 24-і змагання на Кубок Дністра з парапланерного спорту (ФОТО)Новини Вінниці / У Нагорянах на Вінниччини завершилися 24-і змагання на Кубок Дністра з парапланерного спорту (ФОТО)Новини Вінниці / У Нагорянах на Вінниччини завершилися 24-і змагання на Кубок Дністра з парапланерного спорту (ФОТО)Новини Вінниці / У Нагорянах на Вінниччини завершилися 24-і змагання на Кубок Дністра з парапланерного спорту (ФОТО)