У неділю Маестро Гришко з концертом у Вінниці, який присвятив Лучано Паваротті і Героям ЗСУ

Новини Вінниці / У неділю Маестро Гришко з концертом у Вінниці, який присвятив Лучано Паваротті і Героям ЗСУ

Метр світової оперної сцени, неперевершений тенор і соліст «Метрополітен-опера», маестро Володимир Гришко у неділю з великим концертом виступить у Вінниці!

7 травня о 19.00 у театрі ім. Садовського почуємо найвідоміші оперні хіти, які легендарний співак виконував разом зі своїм геніальним другом Лучано Паваротті, а також прекрасні українські народні та авторські пісні.  

Нова концертна програма «Vivat Pavarotti. Сильні люди» - шана великим Лучано Паваротті та Героям ЗСУ, які присвятили своє життя служінню людям, свободі та гідності.

– Цей незабутній вечір буде справжнім подарунком для поціновувачів музики, яку слухають винятково серцем! – гарантують організатори.

Перше відділення вінницького концерту буде присвячено генію музичної сцени – Лучано Паваротті.

Вінничани і гості міста почують кращі хіти, які італійській тенор дуже любив виконувати у проєкті «Pavarotti & friends»: «’O sole mio», «Ave Maria», «Santa Lucia luntana» та багато інших.

Володимир Гришко є одним із останніх учнів і партнерів по сцені італійського тенора. Паваротті високо відзначав його талант й бажав тріумфу – так воно і сталося!

Маестро Гришко підкорив провідні оперні сцени світу, давно здобув визнання критиків і захоплене кохання мільйонів слухачів.

Ім'я Володимира Гришка занесене в Книгу Рекордів України як українського оперного співака, який 44 рази виконував головні партії в «Метрополітен-опера».

А загалом за свою музичну кар'єру славетний український тенор записав понад 30 альбомів, виданих по всьому світу, й співав у дуеті з легендами світової опери: Лучано Паваротті, Монсеррат Кабальє, Алессандро Сафіна, Демісом Руссосом, Ріккі е Повері, Боні М, Амічі Форевер, Андреа Бочеллі.

У другому відділенні концерту, яке буде присвячене відважним українським захисникам, пролунають українські народні й патріотичні пісні.

- Це буде колиска добра та краси, - зазначає артист. - У годину випробувань наша країна стала прикладом красивої мужності та військової звитяги, символом права людства на свободу та мирне майбутнє.

Приходьте у неділю, 7 травня, о 19.00 у Вінницький театр ім. Садовського на грандіозний концерт Володимира Гришка «Vivat Pavarotti. Сильні люди»!

Квитки на концерт купуйте на сайті https://afisha.vn.ua

Також квитки можна придбати у всіх касах «Афіша Вінниці»: у театрі ім. Садовського, готелі «Франція», Вінницькій філармонії, Вінницькому планетарії, креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK»,  магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», центрі розвитку «Origami», магазинах святкового декору «Aladdin» (у ТЦ «Plaza Park» і ТЦ «Barbara»), Royal pub, тур-клубі «Бідняжка».

admin

5 травня, 2023